Több hetes úszótúrán volt egy iPhone X

Az Apple szerint maximum fél óráig tedd vízbe, de a valóság néha mást is mutat.

Az Apple telefonjai még az iPhone 7-tel lettek víz- és portűrők az IP67-es besorolás megkapásával. A hétvégén azonban fény derült arra, hogy az iPhone X ennél egy kicsit ügyesebb, még ha az Apple ezt nem is reklámozza.

Az IP67 értékelés alapján az iPhone X-nek 30 percet kell túlélnie 1 méter mély vízben. Ehhez képest egy YouTube felhasználó, Dallas aki a Man + River csatornát működteti, talált egy iPhone X-et, ami hetek óta a tó alján pihent.

Dallas többször szedett már elő elhagyott tárgyakat vízesések és tavak vagy patakok mélyéről, többek közt napszemüvegeket, 10 ezer dolláros gyűrűt és egyéb jóságokat. Azonban azt mondja, hogy a kedvence ez az ezüst iPhone X.

Miután kiszárította a telefont, megkereste eredeti tulaját, akit Alyssa-nak hívnak. Alyssa pedig nagyon örült, mert friss kismama és teli volt telefonja olyan babafotókkal, amikről még nem készített biztonsági mentést.

A történet tehát boldog véget ért, de azért mielőtt mélyvízi úszásra indulnál iPhone-oddal, érdemes figyelembe venned, hogy annak ellenére, hogy az Apple kitart az IP67 értékelés mellett, a víz által okozott hibákat nem javítják a garancia keretein belül.

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!