Színesedik a tárház: új színekben érkezik az idei iPhone felhozatal

Három új iPhone is megjelenhet idén a pletykák szerint: egy második generációs iPhone X, egy nagyobb, 6,5 colos iPhone Plus és egy olcsóbb, 6,1 colos modell.

Jelenleg még csak két színben kapható az iPhone X, Ming-Chi Kuo szerint azonban az idei modellek sokkal nagyobb színválasztékkal érkeznek.

Az elemző úgy véli, hogy a második generáció fekete, fehér, és arany színben is elérhető lesz, a 6,1 colos modell pedig piros, kék, narancssárga, fehér és szürke is lehet.

Már az iPhone X esetében számítottunk arany változatra, de Kuo még a megjelenése előtt megjósolta, hogy gondok lesznek a gyártással. Tavaly már létezett arany színű prototípus, ahogy azt az FFC-nek küldött képeken láthattuk, így jogosan reménykedhetünk benne, hogy az idei évre már találtak módot a tömeggyártásra.

Az iPhone X gazdaságos verziójával kapcsolatban is bizakodók lehetünk, hiszen már volt rá példa, hogy színes, műanyag hátlapú készüléket kaptunk az Apple-től. Az is lehetséges, hogy a piros változat a (PRODUCT)RED részeként támogatja majd a HIV elleni küzdelmet.

Steve Hemmerstoffer az OnLeaks Twitter oldalán azóta megosztotta, hogy az Apple sárga és rózsaszín prototípusokom is dolgozik. Azt is hozzátette, hogy a Kuo által említett fekete valójában inkább asztroszürke.

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!