Kiszivárgott az iPhone XS és az új Apple Watch

Szeptember 12 és szivárgások

Bejelentették, de kiszivárgott: Az Apple következő médiaeseménye szeptember 12-én lesz, de ez igazából már nem is számít, mert kiszivárgott az új iPhone család és az új Apple Watch.

Így, hogy kiszivárgással “együtt” jött a meghívó, már kevésbé érdekes, de azért gyorsan tudjuk le ezt is:

2018 szeptember 12-én helyi idő szerint reggel 10-kor a Steve Jobs teremben az Apple médiaeseményt tart, melynek címe “Gather Round” (Gyűljünk össze).

A médiaesemény meghívóját követően a 9to5Mac kitett 2 fotót:

Az elsőn az iPhone XS látható 2 méretben. Ezek az iPhone X egyenes ágú leszármazottjai. A kisebb 5,8 colos, a nagyobb pedig 6,5 colos. Az Apple állítólag mindkettőt csak iPhone XS-nek fogja hívni.

A képből az új színen kívül az új méret a legnagyobb izgalom, de sajnos több infót nem lehet róla leolvasni.

Na a másik képnél már nem ez a helyzet.

Az új Apple Watch-ról készült képen látható, hogy az órának körülbelül 15 százalékkal nagyobb lett a kijelzője és az Apple ezt igazán ki fogja használni. A promóciós képen látható új számlapon egyszerre 9 komplikációt számolhatsz össze! Ez jelentősen több infó, mint ami jelenleg elfér egy számlapon.

A színárnyalat más, mint a jelenlegi Apple Watch modellek arany színe, ami azt jelezheti előre, hogy érkezik egy aranyszínű rozsdamentes acél változat is. Jelenleg csak az alumínium házas Apple Watch-ok választhatóak arany színben.

A digitális korona is változott, végre nem teljesen piros csak a szegélye, így kevésbé feltűnő. Talán még 1-2 év és visszatérhetünk az egyszínű koronához.

A korona alatt pedig egy új nyílás látható, ez valószínűleg egy másodlagos mikrofont jelent, ami jobb zajszűrést vetít előre.

Mi a véleményed az idei újdonságokról? Tetszik az iPhone XS és az Apple Watch Series 4?

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!