Sávos navigációval bővült az Apple térképe

Az Apple a napokban felszerelte egy hasznos újítással térképszolgáltatását: most már itthon is képes sávokban gondolkodni a navigáció!

Amikor az Apple tavaly szeptemberben bemutatta az iOS 11-et, akkor még csak az Egyesült Államokban és Kínában volt felkészülve a Térképek alkalmazás navigációja a sávokra.

Pedig hát minden országban vannak többsávos utak, így nem árt, ha a navigáció is felkészül rájuk!

Persze a cég azóta folyamatosan bővítette a Térképek tudástárát, most épp Finnországgal, Magyarországgal, Írországgal, Lengyelországgal és Csehországgal. Ezekkel együtt már 19 országban érhető el az Apple sávos navigációja.

Az iOS 11 másik Térképek újítása a sebességkorlátozás figyelése továbbra is az Egyesült Államokra és az Egyesült Királyságra korlátozódik, így ha a traffipax elkerülésére is hajtasz, az Apple navigációja még nem tökéletes számodra.

Az Apple mindenkori honlapján ellenőrizheted, hogy mely Térképek funkciók hol érhetőek el.

1 hozzászólás
tekerede
2018. 04. 18. @ 10:57
tekerede képe

Haha...(itt) Belfastban (ami UK. tehát benne van a listában) én is a saját térképét használom. Nem gyakran írok az Apple-nek, de az elmúlt másfél évben kétszer is kellett a térkép miatt, mert akkora szar. Bárcsak licenselnék a kugli térképét...

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!