Ropogós pletykák: Face ID-s iPad, iPhone X Plus és SE2

Még alig kezdődött el az év, de már egész sok mindent tudunk az idén érkező új iOS eszközökről.

Kezdjük a nagyokkal! A The Investor információi szerint idén az Apple méretes befektetésre készül az LG Innotekbe.

Az LG Innotek készítené az idei új iPadek és iPhone-ok Face ID érzékelőjét, mivel az Apple a pletykák szerint elhozná új azonosítási technológiáját a táblagépek világába is.

Az Apple 820,9 millió dollárt adna az LG Innotek számára, hogy tudjanak gyárakat építeni az érzékelők készítéséhez.

Ez egész érthető is és logikus is lenne, hiszen a jelenlegi iPhone X belsejében is az LG Innotek 3D érzékelői és kamerája található.

Ha pedig az Apple a Face ID-s iPad mellett egy nagyobb iPhone X-et, egy iPhone X Plus-t is bemutat, akkor tényleg nagy szükség lesz az extra gyártósorokra.

Az indiai Tekz24 a legkisebb (még kínálatban lévő) iPhone utódjáról, az iPhone SE utódjáról írt.

A lap úgy véli, hogy az Apple üveg hátlapot fog adni a 4 colos készüléknek, valamint beépítik a vezeték nélküli töltést.

Az Apple tavaly hozta el a vezeték nélküli Qi töltők támogatását az iPhone világába az iPhone 8, iPhone 8 Plus és iPhone X bemutatásával.

Ha a kínálat olcsó darabja, az iPhone SE is megkapná a Qi töltés támogatását, szépen láthatnánk, mennyire komolyan gondolja a vezetékek nélküli jövőt az Apple.

Mivel az iPhone SE 2016 márciusában került bemutatásra és 2017 márciusában csak egy tárhely-duplázást kapott, idén márciusban már itt lenne az ideje az új modellnek.

Face ID-s iPadek, nagyobb iPhone-ok és vezeték nélküli töltéssel rendelkező belépő modellek? Jónak tűnik eddig a 2018-as év az Apple rajongók számára.

1 hozzászólás
proger82
2018. 01. 11. @ 11:03

SE2 : na az profi lenne!

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!