Planet of the Apps és Carpool Karaoke

Az Apple 2 újabb videót osztott meg.

A hétvégén befutott reklámok mellé érkezett 2 új videó is.

Egyrészt itt van egy új Carpool Karaoke reklám, mely kicsit hosszabb és több vicces pillanat van benne, de a másik videóhoz képest eltörpül.

A másik ugyanis betekintést ad az Apple első tényleg saját műsorába, a Planet of the Apps-be, ami úgy néz ki, hogy egy vetélkedő TV-műsor lesz.

A Code Media konferencián az Apple internetes szolgáltatásokért felelős vezetője, Eddy Cue interjút adott, amiből sok érdekesség kiderült, többek közt a Planet of the Apps-szel kapcsolatban is.

Cue elárulta, hogy az ötletgazda Will.i.am volt, ő kereste meg az Apple-t és a cég rábólintott.

A vetélkedő lényege: egy fejlesztőnek 1 perce van, hogy meggyőzzön magából 4 ember közül egyet, hogy foglalkozzon az alkalmazásával. A 4 tagú zsűri kezdéskor Gary Vaynerchukból, Gwyneth Paltrow-ból, Will.i.am-ből és Jessica Albából fog állni.

Amennyiben az egyik zsűritagnak megtetszik a fejlesztő által felvázolt koncepció, segíteni fog a megvalósításban.

A fejlesztők projektjei ezt követően több héten át versengenek egymással a 10 millió dolláros főnyereményért és az App Store főoldalán történő elhelyezésért.

Az kicsit furcsa, hogy a Carpool Karaoke és a Planet of the Apps is Apple Music előfizetéshez kötött, hiszen utóbbinak semmi köze a zenéhez. Mindenesetre érdekes látni, hogy az Apple aktívan belekezdett a saját tartalmak készítésébe.

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!