Olcsóbb MacBookot és iPadet hozhat a WWDC

Reménykedtél, hogy ebben a hónapban frissül az iPad család? Valószínűleg várnod kell nyárig.

A Reosenblatt Securities egyik elemzője, Jun Zhang szerint az Apple 2018 második felében ki fog adni egy iPadet Face ID-vel.

Ha ez stimmel, akkor feltehetően arról van szó, hogy az Apple éves fejlesztői konferenciáján idén is lesz szó a hardverről, ahogy tavaly is bemutatásra került egy 10,5 colos iPad Pro a WWDC-n.

Zhang szerint a frissített iPad Pro vékonyabb keretet kap majd és lekerül róla a főgomb egy gesztus-vezérelt kezelőfelületért cserébe. Ez az átalakítás a 10,5 és 12,9 colos méreteket is érintheti.

A fenti, Benjamin Geskin és Carlos Guerra által készített képen megnézheted, hogy az Apple hogyan kezelhetné a Face ID-t iPaden.

Neked melyik verzió tetszene jobban?

Másik pletykánk a MacBookot érinti. A DigiTimes úgy értesült, hogy az Apple a WWDC-n egy olcsóbb MacBookot fog bemutatni, ami 13,3 colos kijelzővel rendelkezik majd.

A DigiTimes szerint az új modell retina kijelzőt kap, felbontása megegyezik a 13,3 colos MacBook Pro-éval és ára pedig ott/kicsivel fentebb kezdődik majd, mint a jelenlegi MacBook Airé.

A lap szerint a gép gyártása májusban indul be és a WWDC-n kerül bemutatásra, valamint az Apple 6 milliót szeretne belőle az év végéig eladni.

A DigiTimes úgy véli, hogy a flancos Face ID-s iPad mellett a WWDC-n egy belépő árú iPad is érkezik majd, az 5. generációs iPad utódjaként.

Ha lehet hinni a lapoknak, idén izgalmas WWDC-nk lesz, még ha csak a hardvereket nézzük is!

2 hozzászólás
Rotstewart
2018. 03. 12. @ 20:10
Rotstewart képe

"fentebb kezdődik"? ... felétek lehet, itt inkább feljebb...

j2smith
2018. 03. 13. @ 09:56
j2smith képe

ára megegyezik, vagy kicsivel több lesz, mint a jelenlegi MacBook Air-é.

Vagy valami ilyesmi...

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!