Okosabb lett a beágyazható Apple Music

A weboldalakba beágyazott Apple Music widgeten már be is tudsz jelentkezni Apple Music előfizetéseddel.

A legtöbb híroldal még a hétfői WWDC előtt hozta le, hogy bejelentkezési lehetőséggel bővült a beágyazható Apple Music widget.

Sokan arra a következtetésre ugrottak ebből, hogy este az Apple majd új Apple Music alkalmazást mutat be a Mac-en és ezentúl böngészőből is elérhetjük majd zenei gyűjteményünket.

Nos, most már tudjuk, hogy ebből semmi sem történt, szóval spekulációk nélkül, tisztán vizsgálhatjuk a tényt, hogy az Apple okosabbá tette beágyazható Apple Music widgetjét.

Ha van Apple Music előfizetésed, akkor mostantól ha bejelentkezel Safariban, simán végig tudod hallgatni a számokat ebből a lejátszóból:

Korábban csak 30 és 90 másodperces előnézetekre volt lehetőség, mert a lejátszó nem volt képes annak ellenőrzésére, hogy van-e aktív Apple Music előfizetésed.

A számok végighallgatása mellett arra is lehetőséget ad a widget, hogy gyorsan a könyvtáradhoz add a megosztott lejátszási listát vagy az egyik számot róla.

Lehet, hogy ez a webes Apple Music előszele, de az Apple még közel sincs kész azzal. Mindenesetre ez egy hasznos kis fejlesztés, aminek minden Apple Music előfizető örülhet.

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!