Nincs elég kapacitás az új SE-re

Kuo úgy véli, hogy az Apple nem képes 4 új iPhone-t bemutatni idén.

A KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo kételkedik az Apple képességeit illetően. Ázsiai gyártósori információkra hivatkozva azt állítja, hogy az Apple 2018 második negyedévében nem lesz képes bemutatni egy új iPhone SE-t.

Kuo szerint az Apple-nek nincs elég szabad kapacitása egy új iPhone készítésére, mert elfoglaltak az idei iPhone X, iPhone X Plus és a 6,1 colos belépő modell fejlesztésével.

Ha mégis lesz iPhone SE2, akkor Kuo szerint kevés külső változáson fog átmenni a telefon, inkább csak belső frissítésre lehet számítani.

Kuo gyorsabb processzort és alacsonyabb árat jósol az iPhone SE utódjának és nem 3D arcfelismerést, vezeték nélküli töltést vagy ilyesmit.

Az iPhone SE jelenleg egy iPhone 6s alkatrészekkel feljavított iPhone 5s. Ha az Apple ezt az utat folytatja, idén talán iPhone 7 vagy 8 alkatrészek kerülhetnek a telefonba, anélkül, hogy az Apple mérnökeinek túl sok munkaórájába kerülne.

Elsőre nehéz elképzelni, hogy egy Apple méretű cégnek kapacitás problémái lennének, de belül sok tekintetben a mai napig kis cégként operál az Apple, ezért simán lehet igaza Kuo-nak és tényleg lehet a 4 iPhone/év megterhelő az Apple-nek.

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!