Nagyobb aksit kap a 2019-es iPhone

Az Apple jelentősen erősebb kamerát tervez rakni a 2 év múlva érkező csúcs iPhone-ba, ami nagyobb aksit igényel.

A KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo szerint az Apple egy nagyon durva TrueDepth kamerán dolgozik, mely jelentősen több energiát használ majd fel és ezért a cég kénytelen lesz nagyobb akkumulátort tenni készülékeibe.

Kuo szerint azonban nem nagy a gáz, mert az Apple kezében van egy technológia, amivel képesek nagyobb kapacitású akkumulátorok gyártására:

Az Apple képes egy olyan új rendszer tervezésére, amivel nagyobb kapacitású akkumultátorok készíthetőek. Úgy hisszük, hogy 2017 és 2018 után a TrueDepth kamera 3D érzékelése sokkal elterjedtebb lesz, ezzel növelve a keresletet a nagyobb kapacitású akkumulátorokra. 2019-től azt jósoljuk, az iPhone jobb 3D érzékelést kap, mely jobb kiterjesztett valóság funkcionalitást tesz majd lehetővé, miközben több energiát emészt fel, ezzel tovább növelve a keresletet a nagyobb kapacitású akkumulátorokra. Úgy hisszük, hogy az Apple kulcstechnológiái, beleértve a félvezető gyártási folyamatokat, rendszercsipeket és anyag-szerű NYÁK lapokat, lehetővé teszik majd a helyspórolást a nagyobb akkumulátorok számára.

Kuo szerint a TrueDepth kamera 2018 végén 3 iPhone-ba kerül majd be, változtatás nélkül: az új 5,8-as iPhone X-be, a 6,5 colos nagyobb testvérébe és egy 6,1 colos LCD kijelzős olcsó modellbe. A nagyobb ugrást kamera-technológiákban a 2019-es év hozná az iPhone-ok számára, a nagyobb aksikkal együtt.

Szóval végül kapunk nagyobb aksikat, csak a telefon meg fogja enni a kamera használata közben. Hurrá?

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!