Megjelent az iTunes 11.3 és felfedett egy iOS 8 újdonságot

Az Apple a mai napon meglepetésszerűen kiadott egy új iTunes-t, mely főleg az iTunes Extras szolgáltatás minőségének javítására koncentrál.

Újdonság az Apple-től, hogy egy szoftverfrissítés leírásában egy jövőbeli szoftverfunkciót ígér. Korábban sosem csináltak még ilyesmit. Már pedig most ez történt.

Ke%CC%81pernyo%CC%8Bfoto%CC%81%202014-07-10%20-%2019.19.32

Az iTunes 11.3-as frissítésének leírásában ugyanis láthatjátok, hogy leírják, ősztől már Apple TV 6.2-n és iOS 8-on is élvezhetőek lesznek az iTunes Extras tartalmak.

Régóta vártuk már ezt, hiszen az iTunes Extras tartalmak jelentősen adnak az élményhez. Anno, amikor 2009-ben bemutatásra került az iTunes LP zenékhez és az iTunes Extras filmekhez, az Apple célja az volt, hogy visszahozzák a digitális online tartalomfogyasztásba a DVD menük élményét.

Ez az élmény azonban megcsorbult, ha iOS-en szerettük volna használni, mert ott nem ment egyik funkció sem. Jó látni, hogy az Apple végre hallgatott sóhajainkra és idén elérhetővé teszi az iTunes Extras tartalmakat iOS-en és Apple TV-n is.

Az Apple egy oldalra összegyűjtötte azokat a filmeket, amik tartalmaznak iTunes Extras tartalmakat a mai iTunes frissítés örömére. Itt megnézheted az iTunes Store jelenlegi választékát.
0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!