Itt a piros, hol a piros?

Megjelent a piros iPhone 7!

Igazak voltak a próféciák! Ahogy azt egy órával ezelőtt írtuk, az Apple tényleg kiadott egy piros iPhone 7-et, ami így néz ki:

A piros iPhone 7 egy (PRODUCT) RED különleges kiadás és a kozmoszfeketéhez hasonlóan csak 128 és 256 GB-os tárhellyel érhető el.

A piros telefon nem drágább, mint a többi, ez csak egy exkluzív változat a palettán, mely nagyon izgatottá tette Tim Cookot, az Apple vezérigazgatóját:

Ennek a speciális kiadású iPhone-nak a bemutatása az eddigi legnagyszerűbb PRODUCT (RED) ajánlatunk és ez ünnepli a (RED)-del való együttműködésünket. Már alig várjuk, hogy a felhasználóink kezeibe kerülhessenek ezek a készülékek.

Neked hogy tetszik a piros iPhone 7?

5 hozzászólás
A hun
2017. 03. 21. @ 17:56
A hun képe

...most őszintén...
- fényes pirosban (Ferrari RED) jobban tetszene

PS: ...nagyon furcsa érzés lehet ilyen telefonnal mászkálni...
- mert vagy buzinak hisznek, vagy AIDS -nek

Ja, hogy pont nem erről szól az egész, meglehet, mégis olyan zombis hangulata van az egésznek. Mintha Milla Jojovichot látnám talpig fehérben vértől csepegősen.

R2
2017. 03. 21. @ 18:11
R2 képe

Dúl a technikai fejlesztés. hehe

iPeet
2017. 03. 21. @ 18:25
iPeet képe

@A hun: .. inkább nézzenek "buzinak vagy aids-esnek" amiért adakozom, mint homofób parasztnak a kommentjeim miatt..

adee69
2017. 03. 22. @ 23:07

@A hun:

Régóta szembejönnek velem az igazán gáz hozzászólásaid.
Nem szólnak semmiről, rengeteg bennük a logikai és egyéb hiba, a "PS" ről pedig jó lenne leszoknod, mert baromi idegesítő - vagy legalább olvasd el, hogy illik használni az utóiratot!!!!!!!!!!!!!

Olyan mintha arra gyúrnál, hogy a te hozzászólásnak nehezen nevezhető ömlengésed legyen az első!

Ezért is ragadtam "tollat", mert egy faszágod totál kiverte a biztosítékot... Ezek szerint fingod sincs, hogy miről szól a Product (RED)... Mint ahogy arról sem, mennyit segített eddig ez a program az érintett embereken!!!!

Szóval beszóltál egy olyan embercsoportnak, akik nem azért szenvednek egy roppant összetett betegségtől, mert akarták..., és beszóltál a meleg közösségnek is!!!
Mi az, hogy buzi?
Az ilyeneket mint te szoktam megütni!

És "PS": ha te szenvednél bármilyen kórban, kurva jól esne ha ismeretlen emberek segítenék az ügyed ugye?

Seggarc!

A hun
2017. 09. 16. @ 08:26
A hun képe

...a buzi az buzi, és nem meleg közösség adee69...

Az AIDS meg a 70-es évek végén ütötte fel a fejét, és érdekes módon először a buzik betegségének is nevezték. Keresték a forrását, de mindig csak ez, a te általad nagyra becsült közösség tagjai között szedte az áldozatait. Azután ez, a te általad nagyra becsült közösség, a szabados sexuális viselkedése után elkezdte fertőzni a kurtizánokat, majd pedig azok vendégeit is. Így mára már a kör bezárult.

PS: ...az egyetlen, aki megérdemli a segítséget, az azon emberek serege, akik az ilyen deviánsoktól kapták el ezt a betegséget, legyen az orvos, nővér v. családtag, esetleg egy olyan beteg, aki egy ilyen buzi vérét kapta meg. Mert ne feledd, ezek a férgek, ha sejtik is hogy baj van, nem úgy mennek az orvoshoz, hogy dokikám, baj van a véremmel, hanem lapítva vért adónak tüntetik fel magukat, abban bízva, hogy talán semmi bajuk, közben meg fertőzik vele a világot...

Én nem látok különbséget buzi, pedofil, nekrofil, zoofil és még a jó ég tudja, milyen -fil között, ez diagnózis, bárhogy is szeretnéd közösségnek beállítani.

"te-te-te, kisz verekedősssz..."

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!