Megérkezett az iGo 1.1 frissítés iPhone-raElérhető az iGo My Way for iPhone 1.1 változata az App Store-ban. A fejlesztők a hibák kijavítását és frissített térképet ígérnek.

Navigáció az iPhone címlista elemeihez
Az iGO My way™ 2009 teljes mértékben integrálja az iPhone címlista elemeit: a címlista bármely, valódi címmel rendelkező eleme megadható úticélként.

Hasznos helyek (POI-k) hívása
A telefonszámmal ellátott hasznos helyek (POI-k) közvetlenül a navigációs alkalmazásból felhívhatók.

Zenelejátszás beállításainak módosítása
A zenelejátszás beállításai (szünet, újraindítás, ugrás a következőre) a Gyorsmenüből is vezérelhetők. Emellett a menetközben lejátszani kívánt számok sorrende is összeállítható anélkül, hogy ki kellene lépni az alkalmazásból.

Útvonaltervezés köztes pont megadásával
Immár lehetőség van arra is, hogy plusz egy köztespontot adjunk az útvonalhoz, így menet közben könnyen útba ejthető egy benzinkút, egy étterem, vagy akár egy bankautomata.

QWERTY-típusú billentyűzet
A fekvő helyzetű, extra nagy gombokat megjelenítő QWERTY-típusú billentyűzetet hasznos segítség lehet kívánt célpont beírásakor.

Egyedülálló, 3D-s képi megjelenítés
Az iGO My way™ 2009 valódi térhatású navigációt nyújt az épületek, jellegzetes tájékozódási pontok és teljes városok 3D grafikáival. A képernyőn megjelennek a domborzati elemek, a 3D várostérképek, épület-nevezetességek, valamint hidak és felüljárók is, így még tisztábban látszik, melyik útvonalat kell követni.

Ingyenes negyedéves frissítések
A térképek rendszeres frissítésével elkerülhető, hogy a felhasználók navigálás közben eltévedjenek, esetleg zsákutcába hajtsanak. A negyedévenként kiadott térképfrissítések 2010 végéig további felmerülő költségek nélkül letölthetők.

Kifinomult útvonaltervezés
Az iGO My way™ 2009 nemcsak gyors, rövid és gazdaságos útvonalat tud tervezni, hanem könnyen követhetőt is, melyben a manőverek egyszerűek és nem túl gyakoriak, valamint javarészt a főútvonalat kell követni.

Számos nyelven elérhető hangnavigáció (magyarul is)
A kiválasztott régiótól függően valamennyi iGO My way™ 2009 csomag a hangnavigáció nyelvének igen széles választékát kínálja. Az egyes csomagokban rendelkezésre álló nyelvek listája a csomagok részletes ismertetőjében olvasható.

Optimális autós használat
A képernyőn megjelenő nagy méretű gombok és ikonok, valamint a rendkívül intuitív felhasználói felület és a könnyű kezelhetőség biztosítja az alkalmazás optimális autós használatát, valamint azt, hogy a navigáció ne vonja el a vezető figyelmét az útról.

Gyorsindítás
Szükségtelen minden utcanevet és házszámot megjegyezni. A gyorsindítás számtalan kedvenc úticél elmentését teszi lehetővé.

Intelligens előzménykezelés
Az intelligens előzménykezelés „megtanulja” a felhasználó szokásait, és az aktuális pozíció, a korábbi útvonalak, az adott nap és időpont alapján felkínálja a legvalószínűbb úticélok listáját.

„Hol vagyok?”
Ez a funkció vészhelyzetben nyújt gyors segítséget a felhasználók számára: meghatározza az aktuális pozíciót és megmutatja a legközelebbi segítséget: rendőrséget, mentőállomást, autómentőt, ATM-et stb.

Több millió hasznos hely
Felhasználóink több millió hasznos hely közül választhatnak a navigált útvonal mentén vagy az úticél környékén, így könnyűszerrel megtalálják a kívánt szállodát, éttermet, vagy akár pénzkiadó automatákat, benzinkutakat stb.

Többszörösen érintésérzékeny képernyő (Multi-touch screen)
A térképek — az iPhone-ra jellemző módon — csupán két ujj mozgatásával nagyíthatók és kicsinyíthetők, de a gyorsabb működés érdekében az alkalmazás az egyujjas vezérlést is támogatja.

Intelligens billentyűzet
Az intelligens billentyűzet a legvalószínűbb város- és utcanevek felkínálásával jelentősen felgyorsítja a címbevitelt.

Barangolás a térképen
A 2D-s és a 3D-s üzemmód egyformán lehetővé teszi a térképen való szabad barangolást és a környező területek felfedezését: a térképek nagyíthatók és kicsinyíthetők, mozgathatók, dönthetők és forgathatók, valamint bármely térképpont megadható úticélként is.

Sávinformáció és útjelző táblák
iGO My way™ 2009 használatával még a bonyolult kereszteződésekben is könnyű a tájékozódás, hiszen a sávinformációk és a menet közben megjelenő, valósághű útjelző táblák segítségével időben kiválasztható a következő manőverhez szükséges sáv.

Nappali és éjszakai mód
A fényviszonyok megváltozásával, például alagútba történő behajtáskor vagy éppen alkonyatkor, az iGO My way™ 2009 nappali módról automatikusan éjszakai módra vált.

Automatikus tájolás
Az álló vagy fekvő helyzet automatikus kiválasztásával az iPhone-nal még kényelmesebbé válik a navigáció.

Folyamatos navigáció bejövő hívások után
A vezetés közben bejövő hívások után szükségtelen megismételni a címbevitelt vagy megtervezni az útvonalat, az iGO My way™ 2009 automatikusan folytatja a navigációt.

Vehimarkers
Az iGO My way™ 2009 szoftverben az aktuális pozíciót jelző nyíl különböző, 3D-s járműszimbólumra, mint például gyalogosra, kerékpárosra, vagy a számtalan valósághű autómodell egyikére cserélhető.

Az iGo ára 119 USD, de a korábbi változatok tulajdonosainak ez a frissítés ingyenes:
iTunes App Store oldala
11 hozzászólás
zozo2001hu
2009. 12. 04. @ 14:24
zozo2001hu képe

Azért ez így már a frissítés után használhatónak tûnik a leírás alapján. Ha valaki ki tudja próbálni ezt a verziót az írhatna egy komplett tesztet errõl a témáról.

gergoke
2009. 12. 04. @ 14:36
gergoke képe

Hát nem tudom, de eddig a nappali-éjszakai üzemmód váltással voltak bajok. Minden rendes navigáció a napnyugtát veszi alapul. Ez az iGO ahogy én láttam este 8-reggel 8 között este, különben meg nappali üzemmódban megy. Ami azért elég gáz. Más mit tapasztalt ezzel kapcsolatban?

Hoffy
2009. 12. 04. @ 14:44
Hoffy képe

zozo2001hu: már tegnap kipróbáltam (a többi iPhonos navit nem ismerem) sokkal élhetõbb lett mint az 1.0, így már betanak nevezném :)

Cselentano
2009. 12. 04. @ 14:53

Én is teszteltem tegnap, sokkal gyorsabban indul el. Végre magától mûködik a nappali-éjszakai üzemmód.
Viszont nálam tegnap dobálta a gps jelét, összevissza forgatta a térképet ....
Átkapcsoltam a navigonra, és a tomtomra is és egyiknek sem volt baja a gps-sel.
Szóval egyszer biztos jó lesz ez az iGO, de ez még nem az a verzió.
Egyetértek Hoffy-val most talán elért a béta szintre.

hildgyorgy
2009. 12. 04. @ 15:00
hildgyorgy képe

Én is frissítettem tegnap. Azóta többször, minden elõjel nélkül egyszercsak újraindul a telefont iGo használat közben. Fölöttébb bosszantó! Most próbálok egy restore-t, hátha az segít. Lehet, hogy a ráfrissítés nem szerencsés? Most letöröltem az iGOt és restore után teszem vissza.

hkmp5
2009. 12. 04. @ 15:14
hkmp5 képe

Magyar nyelvû beállítás mellett a cím kiválasztása után jön a kérdés: You alredy have a rout.. Replace via, new route?

Azóta röhögök ezen :))

attila7575
2009. 12. 05. @ 17:38
attila7575 képe

A köztes pont megadása szerintem nagyon nagy fejlõdés!

iAndris
2009. 12. 06. @ 04:53
iAndris képe

Rövidebb betöltési idõ, könnyebb, gördülékenyebb kezelhetõség. Sokat javult, nagyon pozitív változás. Nekem nem fagy, nem akad (újra-install után).
Szuper:)

kolilali
2009. 12. 06. @ 05:54

Csatlakozom az elõttem szolóhoz. Sokkal jobb , kezelhetõbb a progi. Ma kipróbáltam nálam a gps jel is javult.

hildgyorgy
2009. 12. 07. @ 15:52
hildgyorgy képe

Tényleg eltûntek a bosszantó hibák, mint sohaelnemindulás, nincshang, napszakváltás... Azt kissé sajnálom, hogy összesen 1 azaz egy köztes pont lehetséges... Érdekes, hogy tegnap egy köztespontos tervezés után úgy fagyott le az iphone, hogy teljesen fehér képernyõt mutatott. Sosem láttam még ilyet. Utána egész nap ezt tette. Ma még nem jelentkezett ez a hiba, bár nem is próbáltam a köztespontos navigációt. Ja és még egy: tényleg egy csomó minden angol nyelvû lett...

djforest
2010. 03. 14. @ 14:44

tök jó, hogy van benne zenelejátszás, csak a navi hanga megállítja a zenét és élvezhetetlenné teszi... ezt ki lehet kapcsolni valahogy?

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!