Már úton az Office 2019

A Microsoftnak sosem mentek az évszámok, ezért az év második felében érkezik az Office 2019 for Mac.

Közel sincs akkora ugrásról szó, mint pár éve az Office 2016 megjelenésekor, ami egy teljesen újraírt macOS alkalmazást és magyar nyelvi támogatást hozott, de azért érdemes felfigyelni arra, hogy a Microsoft új irodai szoftvercsomagja hogyan halad előre.

Azért van 1-2 apróság, amit érdemes lehet megjegyezni. Érkezik például egy fókusz mód Wordbe, jobb áttűnések lesznek a PowerPointban és az Excel megbirkózik majd a 2 dimenziós térképekkel.

A Microsoft így ír a frissítésről:

Az Office 2019 Mac-es változata új funkciókat hoz, melyek segítenek a felhasználóknak, hogy gyorsabban, nagyszerű tartalmakat állítsanak elő. A frissítésben lesz jobb érintőceruza támogatás, menüszalag változtatások, fókusz mód a Wordben, torzuló áttűnések, kattintásra történő folyamatok és 4K videoexportálási lehetőség a PowerPointban, új diagramok és függvények Excelben és egy fókuszált bejövő postaláda az Outlookban. Ezek a funkciók az Office 365 ProPlus előfizetőknek már most elérhetőek, de az Office 2016 for Mac-ről még nem lehet frissíteni.

Szóval a végleges frissítésre még az év második feléig várni kell, de akik csudimesés Office 365 ProPlus előfizetéssel rendelkeznek, már most játszadozhatnak vele.

Az Office 2019-ről bővebben a Microsoft oldalán olvashatsz.

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!