Magic Trackpad bármilyen színben, 145 dollárértAz Apple-féle Magic Trackpad úgy van tervezve, hogy tökéletesen passzoljon az új iMac-ek vezeték nélküli alumínium billentyűzetéhez. De ha ez nekünk mégsem tetszik, a ColorWare segít rajtunk, és olyan színűvé alakítja a Magic Trackpadet, amilyet csak akarunk.

A ColorWare online Design Studio segítségével különböző egyedi színeket választhatunk a Magic Trackpad külsejéhez és az érintőfelülethez is, és azt is megadhatjuk, fényes vagy matt hatású legyen. És akár apró, csillogó kis szemcséket is adhatunk a festékhez a "Metallic" opció kiválasztásával. Vagy választhatjuk a "Pearl" opciót, ami gyöngyházas, színváltós hatást jelent.

A ColorWare Design Studiójában a színválasztást könnyíti, hogy azonnal megmutatja, hogyan nézne ki a feltuningolt trackpad az általunk választott színekkel. Amikor elégedettek vagyunk a végeredménnyel, 145 dollárért megvásárolhatjuk új, egyedi Magic Trackpedünket, vagy beküldhetjük a saját, már meglevő Magic Trackpadünket, és 75 dollárért megcsinálják olyanra, amilyet szeretnénk. Hogy ez drága? Hát igen. De a divatnak ára van, és ha a szóban forgó ár magasabb, mint magának az eszköznek az ára, nem a mi tisztünk eldönteni, megéri-e.

Link: http://www.colorwarepc.com/p-241-magic-trackpad.aspx
0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!