Kizöldül az alma a Föld napjának tiszteletére

A Föld napjának alkalmából április 20-ától április 22-éig idén is zöld pólóra váltanak az Apple dolgozói a megszokott kék helyett, ahogy a tavaly készült fotón is láthatjuk.

Nem csak az egyenruha színe változik: világszerte az Apple üzletei felett elhelyezett alma-logó kap egy zöld levelecskét. A Föld napja egyike a néhány alkalomnak az évben, mikor az Apple módosítja a logóját.

A Föld napja alkalmat ad az Apple számára, hogy felhívhassa a figyelmet környezetvédelmi tevékenységeire, illetve érzékeltethesse az újrahasznosítás, a megújuló energiaforrások és egyéb zöld kezdeményezések iránti elkötelezettségét.

Lisa Jackson, az Apple környezetvédelemért és társadalmi kezdeményezésekért felelős alelnöke egy interjúban azt nyilatkozta, hogy Apple által felhasznált energia 96%-ban megújuló energiaforrásból, többek közt szél- és napenergiából származik.

Tavaly az Apple rengeteg Föld-témájú lejátszási listát adott ki, egy újrahasznosításról szóló „Siri és Liam” reklámot és az „Alkalmazásokkal a Föld védelmében” néven futó adománygyűjtő kezdeményezést, mely a Világ Vadvédelmi Alap számára továbbítja a bevételeket. Az idei promóciókról a héten várhatunk híreket.

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!