Kipróbálható a lassítás kikapcsolása + kevésbé érintettek az új modellek

A fejlesztők tegnap este megkapták az új bétákat, amiket hamarosan a nyilvános béták tesztelői is feltehetnek. Közben az is kiderült, hogy a tavalyi modellek kevésbé érintettek.

Tegnap este megjelent a macOS 10.13.4, a tvOS 11.3, a watchOS 4.3 és az iOS 11.3 második bétája. Ezek közül az utolsó a legizgisebb.

Egyetlen egy módosítás mozgatja meg a tömegeket leginkább, mely a Beállítások alkalmazás Akkumulátor szekciójában található:

Így van! Megjelent az “Akkumulátor állapota” szekció, mely megmutatja, hogy az akkumulátorod eredeti kapacitásának hány százalékát képes leadni, valamint azt is közli, ha véletlen kikapcsolásokat okozhat és emiatt az Apple csökkenti eszközöd teljesítményét.

Itt lehet kikapcsolni az eszköz lassítását, ha az iOS csökkentette teljesítményét a véletlen kikapcsolások miatt. Ha a kikapcsolást követően újra váratlanul kikapcsol az eszköz, a lassítás újra bekapcsol, tehát nem egy állandó megoldás.

Az Apple emellett frissítette iOS 11.3-mal foglakozó támogatási oldalát, ahol kifejtik, hogy az iPhone 8, iPhone 8 Plus és az iPhone X kevésbé lesznek érintettek az akkumulátor problémáiból fellépő teljesítménycsökkenésnek.

Ennek okául a cég fejlettebb hardveres és szoftveres dizájnt adott meg, ami eléggé általános megfogalmazás, de biztató előjelnek tűnik azt illetően, hogy a jövőben ilyesmivel is fognak törődni.

Te várod már az iOS 11.3 végleges változatát, hogy egyszerűen ellenőrizhesd az akkumulátorod állapotát?

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!