Kétféle iPhone 8 prototípust tesztel az Apple

Korábban kiszivárgott vázlatok alapján felmerült a lehetőség, hogy az iPhone 8 hátoldalára kerül majd az ujjlenyomat-olvasó, mivel az érintőképernyőbe építeni egyelőre problémás.

Most azonban egy, az iDropNews-tól érkező nem hivatalos jelentés szerint az Apple két különböző prototípust tesztel: az egyiknek a hátulján, a másikon pedig az érintőképernyőbe építve található az ujjlenyomat-olvasó.

A Foxconn-os forrásokra hivatkozó jelentés azt állítja, hogy a tesztelések ellenére elég valószínű, hogy az érintőképernyőbe épített változat lesz a végleges. Ha összehozzák, ez lesz az legformabontóbb újítás, amivel az iPhone 8 büszkélkedhet.

A legfrissebb jelentés szerint az iPhone 8 kijelzője körül 4 mm széles szegéllyel érkezik. A képernyő maga 2,5D-s, ívelt kijelző üveg lesz (az iPhone 6-hoz hasonlóan), de most először a hátlap is.

Méreteit tekintve 5,8”-es képernyő-átmérőjű készüléket várhatunk, amely méretében az iPhone 7-hez áll majd közel.

Ez megerősíti a korábbi jelentéseket. Ezen kívül egy nagyobb főgombról is szó esett, két érintkezési ponttal.

Végül, de nem utolsósorban az előlapi kamera is eltűnik szemeink elől a jelentés alapján, a képernyő alá rejtve lapul majd „láthatatlanul”. Erről korábban semmit nem hallhattunk, de logikusnak tűnik a szegély méretezése miatt.

Ahogy a legtöbb iPhone 8-ról szóló pletykát, ezt is kellő szkepticizmussal érdemes kezelni. Nehéz megállapítani, milyen irányba tervez mozdulni idén az Apple, és az is valószínűsíthető, hogy maga a cég sem véste még kőbe terveit.

1 hozzászólás
A hun
2017. 04. 18. @ 18:49
A hun képe

...azért annak tudnék örülni, ha eltüntetnék a kamera korüli dudort...

PS: ...mellesleg az évszázad túlkapásának tartom az új Renault Megane hátsó emblémáját...
- a 18 -as karika szerintem járna érte

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!