Késhet az iPhone 8 vezeték nélküli töltése

Lehet, hogy az Apple ismét elhalaszt egy újdonságot azért, hogy tökéletesre tudják fejleszteni.

Emlékszel még, hogy tavaly az iPhone 7 és 7 Plus bemutatója után az iPhone 7 Plus tulajdonosoknak várniuk kellett az iOS 10.1-ig, hogy igazán kiélvezhessék a kétkamerás hátlapi rendszert? Az a frissítés hozta el ugyanis a Portré módot a Kamera alkalmazásba, mely tökéletesen bemutatta, hogy a két kamera segítségével mélységdetektálás is lehetséges.

John Gruber szerint az Apple ismét valami ilyesmire készül és az iPhone 8 vezeték nélküli töltésére az iOS 11.1-ig várni kell majd.

Gruber emellett azt is megjegyezte, hogy az iPhone 8 vezeték nélküli töltője nem kerül majd be a készülék dobozába, hanem külön lesz megvásárolható, valamikor az iOS 11.1 megjelenésének környékétől.

Elsőre persze dühítő lehet, hogy az Apple megvárakoztatja az iPhone 8 vásárlókat egy ilyen nagy újítással, de inkább legyen tökéletes a funkció, mint hibákkal teli, hiszen bizonyítania kell az Apple-nek a többi gyártó előtt.

Téged zavarna, ha az iPhone 8 vezeték nélküli töltésére várni kéne a bemutató után?

2 hozzászólás
A hun
2017. 07. 10. @ 10:32
A hun képe

...kinek hiányzik, hogy egy sima drót helyett, egy egész tálcával rohangáljon a zsebében az ember...

PS: ...ha képes lesz mindenféle kiegészítő nélkül simán a zsebemben feltöltődni, akkor van létjogosultsága, különben, hagyják az egészet a "Samura" és örüljenek, hogy nem került nekik semmibe sem ez a tanulság...

solnay
2017. 07. 10. @ 13:41

"Lehet, hogy az Apple ismét elhalaszt egy újdonságot azért, hogy tökéletesre tudják fejleszteni."

Az Apple évente (kvázi) egy telefont ad ki! Egy év alatt nem voltak képesek egy olyan technológiát beépíteni a soron következő vasba, ami még egy századrangú kínai gyártónak is hiba nélkül ment már 2 éve is?!
Ráadásul állítólag az ujjlenyomat olvasó is kikerül a "nagy dobásból", ami már nevetséges.
Évek óta látszik, hogy az Apple már csak az iPhone-ra koncentrál, de legalább azt jól csinálták. Mára viszont már kullognak az androidos telefonok hardverei után (néha a szoftverek után is), fotózásban a Google Pixel odaveri, tehát már telefongyárnak se lehet tartani őket. (Most majd jönnek azzal, hogy "szintetikus tesztek, játékok futása, etc., de a játékok csak azért futnak/töltődnek be gyorsabban az iPhone-ba, mert ott egyetlen hardverre kellett optimalizálni, míg az androidos mezőny ennél lényegesen heterogénebb, az iOS-Android másolás pedig már régen fordított irányba halad.)
Szerintem egy olyan cégnek, amelyik szinte már csak a telefonjaira fókuszál, egy év alatt meg kéne ugrania a kitűzött fejlesztéseit...

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!