Karambolozott az Apple önjáró autója

Hátulról belementek, de senkinek se esett baja.

Cupertino útjait már javában szelik az Apple önjáró autói, melyek az esetek többségében Lexus márkájú SUV-k. Valahogy így kell őket elképzelni:

Nos, egy ilyen szép kocsiba hajtottak bele hátulról.

Az Apple kénytelen volt bevallani a California állambeli gépjármű minisztériumnak a balesetet, így most nyilvános lett, hogy pontosan hogy is történt az incidens.

A hivatalos leírás:

2018 augusztus 24-én 14:58-kor egy Apple önjáró autójába hátulról belehajtottak, amikor próbált kihajtani a Lawrence Expressway-re déli irányba a Kifer Roadról. Az Apple tesztjármű kevesebb, mint 1 mérföld/órával hajtva várta, hogy be tudjon sorolni, amikor egy 2016-os Nissan Leaf ütközött belé hátulról 15 mérföld/órával. Mindkét járműben keletkezett kár és senki sem sérült meg.

Az Apple önjáró autói már 2017 eleje óta járják az utakat, szóval bármennyire is jó viccelődni, hogy az Apple autója karambolozott, ez egész jó arány eddig. Ráadásul azt is figyelembe kell venni, hogy hátulról mentek az Apple autójába, ami valószínűleg nem az Apple szoftverének hibája volt.

Egyelőre még nem tudni, hogy az Apple autói egyáltalán minek járják Cupertino útjait, de vannak elméletek. Egyes pletykák szerint 2025-ig meg kell érkeznie az Apple autónak, de erre azért nem vennénk mérget.

Szerinted lesz Apple autó?

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!