Kábeles hírek az idei iPhone-ok kapcsán

Az Apple lehet, hogy egy üzletet akar lenyomni a torkunkon: kihagyják a 2018-as iPhone dobozából a jack átalakítót és cserébe gyorstöltésre alkalmas töltőt tesznek be. Elfogadjuk az ajánlatot?

A Barclays elemzője, Blayne Curtis azt nyilatkozta egy jóslatában, hogy az idén szeptemberben bemutatásra kerülő iPhone-ok dobozában nem lesz Lightning ↔︎ 3,5 mm-es jack átalakító.

Az átalakítót a Cirrus Logic gyártja az Apple-nek és az elemzésben a negyedéves és éves eredményüknél 5% esést jósolnak, ha kimaradna az átalakító a dobozból.

Érdemes megemlíteni, hogy a Barclays tavalyi elemzése megmondta, hogy a 2017-es iPhone-ok mellé még fog járni az átalakító, tehát azt eltalálták.

A jack átalakítónál sokkal érdekesebb, hogy milyen töltő kerül a dobozba és úgy néz ki, hogy itt is számíthatunk változásokra. A kínai Weibo közösségi oldalon megjelent infók alapján az Apple egy 18 W-os adaptert és USB-C ↔︎ Lightning töltőkábelt tesz a 2018-as iPhone dobozába.

Ez a 18 W-os adapter lehetővé tenné a gyorstöltést, amivel az iPhone végre olyan gyorsan töltődhetne fel, mint ahogy azt elvárnánk egy prémium kategóriás készüléktől.

Jelenleg külön kell megvásárolni egy USB-C Lightning kábelt és egy erősebb fali adaptert, hogy működjön a gyorstöltés, így felüdítő váltás lenne, ha az Apple végre a dobozba is tenne megfelelő töltőt.

Ha mindkettő pletyka igaz, akkor 3,5 mm-es jack adapter helyett gyorstöltőt kapunk alapból. Neked tetszene ez a lehetőség?

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!