Június 4 és 8 között lehet a WWDC

Az Apple idei éves fejlesztői konferenciájának időpontja is pletykaalap.

A MacRumors megbízható forrásból tudni véli, hogy idén is ugyanott rendezi meg az Apple a konferenciát, ahol tavaly. 2003 és 2016 között a San Francisco-ban található Moscone Center volt az otthona a WWDC-nek, de tavaly az Apple elköltöztette az eseményt a San Jose-ban található McEnery Convention Center épületébe. Ha minden igaz, most is ott lesz a buli.

A McEnery Convention Center júniusi foglalásai csak egy hetet hagynak szabadon az Apple számára, ez pedig június 4 és 8 között lenne. Feltéve persze, hogy az Apple nem osztozkodik másokkal a létesítményen.

Tekintve, hogy 2007 óta június első felében kezdődik a konferencia, ez egyáltalán nem egy vad tipp, a másik lehetőség június 11-15 lenne, de ott már foglalt a központ.

Az Apple fejlesztői konferenciája azért érdekes számunkra, mert itt láthatjuk először, hogy a cég mérnökei min dolgoztak az elmúlt időszakban. Betekintést nyerhetünk a cég jövőjébe, láthatjuk a macOS 10.14, az iOS 12, a watchOS 5 és a tvOS 12 első béta változatait és néhány új hardverre is számíthatunk.

Te várod már az idei WWDC-t?

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!