Jony Ive a tiszta kezekre hajt

Egy friss interjúból kiderült, hogy az Apple dizájncsapatának vezetője szeretne mást is tervezni az elektronikai eszközök mellett.

A Norman Foster Foundation konferenciáján Jony Ive interjút adott, melyből kiderült, hogy milyen termék tervezésében szeretne a jövőben részt venni.

Ive válasza egy ilyen irányú kérdésre egészen meglepőnek tűnhet. Az Apple fő dizájnere ugyanis azt mondta, hogy egy szappanadagolót szeretne megalkotni.

Ive annak ellenére, hogy az Apple-nél van 1992 óta és olyan termékek formavilágának kialakításában vett részt, mint az iMac, az iPod, az iPhone, az iPad vagy az Apple Watch, továbbra is érdeklik a mindennapi tárgyak.

A Financial Times-nak el is árulta, hogy azért szeretne szappanadagolót tervezni, mert jelenleg nem ismer egyetlen jót sem és ez nagyon zavarja.

Egyelőre Ive nem fedte fel, hogy hogyan alakítaná át a megszokott szappantartó dizájnját, de az Apple termékeknél látott minimalista munkái alapján arra tippelhetünk, hogy egyetlen alumíniumtömbből lesz kifaragva.

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!