Jöhet a harmadik kamera??

Egy új pletyka szerint az Apple nem áll meg a kétkamerás hátlapi rendszernél és a jövőre érkező telefonjuk hátlapján már 3 lencse néz majd ránk.

A tajvani Economic Daily News információi szerint az Apple azon dolgozik, hogy a 2019-es iPhone hátlapján három 12 megapixeles kamera legyen.

A Huawei P20 Pro hátlapján jelenleg 3 kamera van, szóval nem teljesen új az ötlet. A kínai gyártó telefonján egy 40 megapixeles elsődleges kamerát egy 20 megapixeles fekete-fehér és egy 8 megapixeles telefotó modul támogatja háromszoros optikai nagyítást lehetővé téve.

A Huawei P20 Pro hátlapján már 3 kamera található

A lap úgy véli, hogy ennél az Apple jobbra lenne képes és ötszörös nagyításról írnak. Jelenleg az iPhone 8 ötszörös digitális zoomra képes, a Plus modell és az X pedig kétszeres optikaira. Így annak ellenére, hogy nem specifikálták, hogy az ötszörös nagyítás milyen lenne, valószínűleg optikairól vagy egy hibrid megoldásról lenne szó.

A P20 Pro rossz megvilágítás mellett jelentősen jobb képek készítésére képes a The Verge tesztje alapján, szóval lehet, hogy a 2019-es iPhone is remekelne ebben a tekintetben.

Kicsit furcsának tűnik a 3 hátlapi kamera ötlete, de ki tudja, lehet, hogy ez a jövő, ami felé haladunk.

Vajon 10 év múlva már 8 hátlapi kamera lesz a telefonokon?

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!