Izgalmas részletekről rántotta le a leplet az iOS új bétája

Tegnap este megjelent a macOS 10.14, az iOS 12, a watchOS 5 és a tvOS 12 ötödik fejlesztői előzetese.

A macOS Mojave új bétája főleg a felületet csiszolja tovább és új háttérképeket hoz, de az iOS 12 új bétája a jövő Apple cuccairól is pletykál.

Talán a legkevésbé érdekes, hogy jön az AirPower kompatibilis AirPods töltőtok és vele együtt egy kicsit frissített AirPods.

Erről már az iOS 11 megjelenése előtt tudtunk és az iOS 12 b5-ben található képek alapján az Apple nem is variált sokat az új vezeték nélküli fülesen. Legalábbis kívülről.

Korábban már írtunk róla, hogy a HomePod megtanulja ősszel kezelni a hívásokat, ezt is megerősítette az iOS 12 b5:

A legizgalmasabbat hagytam természetesen a végére: úgy tűnik, hogy az iOS 12 támogatja az olyan eszközöket, amikben 2 SIM tálca van, vagyis jöhet a dual-SIM iPhone.

A pokol befagyott, Steve Jobs forog a sírjában, mindennek vége.

Na jó, lehet, hogy nem… Mindenesetre az iOS 12 ötödik bétája arra utal, hogy az Apple meglépi azt, amiről azt hittük, hogy sosem fogják: két SIM tálcát tesznek az iPhone-ba.

Emögött csak egy üzleti döntés állhat: az Apple szeretne új piacokon is népszerű lenni, ahol a két SIM kártya befogadásának lehetősége alapfeltétel.

Mi fogott meg leginkább az iOS 12 ötödik bétájában? Örülsz a hanghívásoknak, netalán téged is sokkolt a dual-SIM gondolata vagy csak alig várod, hogy megjelenjen az AirPower?

1 hozzászólás
Gin
2018. 08. 02. @ 07:28
Gin képe

Egész biztos h érdeklődési kör függő a dolog, ezért biztos keveseket érdekel az is hogy pölö engem nem hozott lázba sem a dualSim, se a Qi|AirPod.., c’est la vie. H ne cs károgjak, várom az iOS12őt mert bízom benne h stabilabb lesz ill kiv vok h x2-őn kisebb notch lesz-e :)

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!