iPhone pletykák: üveg hátlapos SE, 3D Touch nélküli olcsó modell

Egy videó alapján az idén bemutatásra kerülő iPhone SE második generációja üveg hátlapot kaphat, valamint Kuo szerint nem lesz 3D Touch a 6,1 colos olcsó iPhone-ban.

Sina Weibo-n, az egyik kínai közösségi oldalon az alábbi videót osztották meg, amin állítólag az iPhone SE második generációs változata van:

Ránézésre a telefon egyetlen újdonsága az üveg hátlap lenne, mely lehetővé tenné a vezeték nélküli töltést (a 8-as és X-es szériához hasonlóan).

A videó hitelességét csak az rontja, hogy igazából bárki kicserélheti az iPhone-ján a hátlapot egy utángyártott üveg hátlapra, így nem tudhatjuk, hogy valódi-e a telefon.

A kínai Feng oldalon jelent meg Ming-Chi Kuo, a KGI-Securities volt elemzőjének (igen, otthagyta a céget) jóslata, miszerint az idén bemutatásra kerülő 6,1 colos LCD kijelzős iPhone-ban nem lesz 3D Touch.

Kuo úgy véli, hogy az Apple CGS (Cover Glass Sensor – borítóüvegbe épített érzékelő) technológiára vált, így nem a kijelzőben lenne az érintőmodul, hanem a kijelző borítóüvegében. A CGS-t használó kijelző könnyebb és ütésállóbb is lehetne.

Az Apple állítólag egy extra fóliaréteget is tett a kijelzőbe, mely 15%-kal megemeli annak árát és hogy a költségeket le tudják csökkenteni, a 3D Touch-ot vették ki.

Kuo úgy véli, hogy az idén megjelenő iPhone X-2 és iPhone X Plus még rendelkezni fog 3D Touch-csal, de elképzelhető, hogy a 2019-es modellekből kikerül, mert az Apple ott is átállna CGS-re.

A kijelzőbe rejtett új fóliaréteg funkcionalitása egyelőre még nem ismert, de elképzelhető, hogy az Apple egy érintés nélküli gesztusérzékelőn dolgozik, mely a kijelzőből figyelne.

Te örülnél, ha frissülne az iPhone SE és 3D Touch nélkül érkezne idén egy 6,1 colos iPhone?

1 hozzászólás
proger82
2018. 05. 01. @ 22:18

Minden legyen , ami lehet ,barmi aron! Csak meg nagyobb tegla mobil ne legyen semmi penzert olcson se!
Kicsi legyen , es jo , ha kell inkab draga!!! De Isten csapasa hodály telefonbol van mar boven a piacon!!!

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!