Keddi iPhone 8 hírek

iPhone 8: kiszivárgott tok, réz szín, vezeték nélküli töltés és hátlapi Touch ID

Nincs nap izgalmas iPhone 8 pletykák nélkül. A mai nap újabb megerősítést kap a keret nélküli formavilág, megnézzük a színválasztékot, kiszivárgott információkat tudunk meg a vezeték nélküli töltéssel kapcsolatban és gyárból származó képeken figyeljük meg a hátlapon található Touch ID-t.

Kezdhetjük?

Evan Blass profi telefonkiszivárogtató osztott meg egy képet Twitteren, ahol az iPhone 8 tokban látható.

Ezt a képet feltehetően egy kiegészítőgyártó készítette, akik már megszerezték az iPhone 8 pontos méreteit. A tok neve, ha minden igaz, Urban Armor Gear for iPhone 8.

A kép hihetőségét sajnos rontja, hogy Benjamin Geskin szerint a kép az ő iPhone 8 renderjét használja, de hát nem lehet minden történet olyan egyszerű.

A következő hír az új iPhone színnel foglalkozik. A kínai Weibo közösségi oldalon tűnt fel pár kép, amin egy réz/rézarany színben látható az iPhone 8 a már megszokott fekete és ezüst/fehér mellett.

Ahogy látható, a telefon hátlapja inkább rézszínű, míg a széleken inkább aranyra hajaz. Ez egy érdekes újítás lenne, de segítene az iPhone 8 felismerhetőségében, ahogy az iPhone 5s-nél az arany, az iPhone 6s-nél a rozéarany és az iPhone 7-nél a két új fekete tette.

A vezeték nélküli töltéssel kapcsolatos morzsák is a Weibo-ról érkeztek. Állítólag egy gyártósori kép látható itt, amin az iPhone 8 vezeték nélküli töltőegysége látható.

A fekete rész lenne a telefonban az induktív töltéshez szükséges tekercs.

Az utolsó kép pedig állítólag egyenesen az Apple kedvenc összeszerelőjétől, a Foxconntól származik, ahol 8 iPhone 8 hátlapot figyelhetünk meg.

A legnagyobb érdekesség a két hátlapi kamera mellett az alma logó alatti kerek rész. Ha valódi a kép, akkor az Apple a hátlapra tette a Touch ID ujjlenyomat-olvasót.

Szóval új szín, vezeték nélküli töltés és áthelyezett Touch ID teszi majd izgalmassá az iPhone 8-at a teljesen új formavilág mellett.

4 hozzászólás
Gin
2017. 08. 08. @ 20:48
Gin képe

#magánvéleményem = Hogy induktív töltést kap-e .. azt már elengedtem. Viszont merem remélni, hogy nem teszi a hátlapra az ujjlenyomat-olvasót, mert akkor biztos nem fogok váltani, várva-várt OLED ide vagy oda.

santhasz
2017. 08. 09. @ 07:57

Gin ... ugyan biza miért zavar téged, ha a hátlapra kerül? Nem tudod rátenni a régi leharcolt tokot? Nem ér el a mutató ujjad a gombig? Vagy ...?

Lobli
2017. 08. 09. @ 11:45

Nem lesz a hátulján az ujjlenyomat leolvasó. Ez az egy kép van ami erre utal. Az összes tokgyártó olyan tokokat készít aminek a hátulján már nincs semmi kivágás és egyéb forrásokból sem lehet már hallani erről.. Nem mellékesen meg a foxconn-ban tudtommal nem csak Apple termékeket készítenek szóval ez éppen lehet egy olcsó kínai kiscég iPhone 8 másolata is.

A hun
2017. 08. 11. @ 08:21
A hun képe

...ha mégis így dobnák piacra, akkor azért jogos a kérdés, hogy az a fene nagy innováció, vajon hol veszett el...

PS: ...ha már hátul szeretnék látni a csodagombjukat, akkor innoválják bele a "lógójukba", vagy hagyják a francba az egészet...

- sosem használtam, már a SIM kártya PIN kódját is rég lecsaptam, fognak ezzel idegesíteni, meg a saját szolgáltatásomat blokkolni, elmennek ám gyorsan oda, ahonnan jöttek

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!