iPhone 8 és iPhone 9 elmélkedések

Elemzők azon gondolkodtak, hogy mivel lehetne megdobni az iPhone 8 eladásokat, miközben újra felrepültek az iPhone 9 és 9 Plus pletykák.

Mivel az iPhone 8 hamarosan megjelenik, ezért a pletykák már a jövő évi telefonokról szólnak.

A dél-koreai ETNews szerint az Apple Samsung Display-jel együttműködve dolgozik egy új generációs OLED kijelzőn, mely segítségével egy 5,85 colos és egy 6,46 colos telefont készítenének.

Ez a két új méret lenne a jövőre megjelenő iPhone 9 és 9 Plus kijelzőjének átmérője.

A jelentés úgy képzeli, hogy az új modellek 2018-ban fognak befutni, de említi azt, hogy még beeshetnek olyan komplikációk, amik miatt elcsúsznának 2019-re.

Korábban 5,28 és 6,46 colról szóltak az iPhone 9 pletykák, de az ETNews szerint az 5,28-as modellel felhagyott az Apple azóta.

Eközben a Barclays elemzői amiatt aggódnak, hogy az Apple nem fog tudni eladni elég iPhone 8-at és azon gondolkodnak, hogy a cég mivel dobhatná meg az eladásokat.

A Business Insider így írt a Barclays elemzéséről:

A Barclays elemzői csütörtökön publikált spekulációjukban arról írnak, hogy az Apple egy Apple Music előfizetéssel vagy megnövelt iCloud tárhellyel győzhetné meg jövőbeli vásárlóit egy 1000 dolláros telefon megvételére.

Ez egy érdekes ötlet lenne, de nem teljesen Apple-idegen. A cég ugyanis idén már csinált hasonló akciót, amikor a BeatsX fülhallgató mellé 3 hónap ingyen Apple Music előfizetést adtak.

Téged meg tudna győzni egy Apple Music előfizetés vagy egy nagyobb iCloud tárhely arról, hogy 400 ezer forintot fizess egy iPhone-ért?

1 hozzászólás
bambi
2017. 09. 02. @ 22:23

Nem

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!