iPad Pro 2018 pletykák

Rambo ismét szállít.

Guilherme Rambo, a 9to5Mac szerkesztője az iOS 12.1 béták átvizsgálása során talált egy új iPadet, melynek kódneve “iPad2018Fall”.

Ez önmagában még nem izgalmas, de a rendszer több titokról is lerántotta a leplet.

Kijelző

Az új iPadek kijelzője széltől szélig fog érni és nem lesz alattuk főgomb. A főgombot egy gesztus-vezérelt sáv váltja majd, pont mint az iPhone X család esetén.

Fontos eltérés azonban, hogy az iPad Pro kijelzőjébe nem fog belógni egy szenzorház, a kijelzőt csak a sarkok lekerekítései zavarják majd meg.

Face ID fektetett módban

Az iPhone X-en és variánsain az Apple arcfelismerős azonosítása csak álló nézetben működik. Ez egy telefonnál elég, de egy táblagépnél több mint kínos lenne.

Szerencsére az Apple gondolt is erre, ezért az új iPaden fektetve is menni fog a funkció.

Ennek eredményeképp beállításkor állítva és fektetve is be kell állítani a Face ID-t és került a rendszerbe egy értesítés, ha fektetett nézetben a felhasználó véletlenül az ujjával eltakarná a True Depth kamerát.

Külső kijelző

Az új iPaden USB-C csatlakozó lesz, melyen keresztül akár 4K HDR kijelzőket is lehet majd rá csatlakoztatni.

Ilyen külső kijelző csatlakoztatásakor a Beállítások alkalmazásban megjelennek majd új lehetőségek a Kijelző szekció alatt.

Új Apple Pencil

Az új Apple Pencil olyan párosítást kap majd, mint a HomePod vagy az AirPods. Elég lesz közel vinni a ceruzát a táblagéphez és máris megtörténik a varázslat.

Mágneses csatlakozó

Az új iPad Pro hátlapján egy teljesen új, mágneses Smart Connector lesz, mely kiegészítők új világát nyitja fel.

Úgy néz ki, hogy izgis lesz az idén októberben bemutatásra kerülő új iPad Pro.

Te várod már?

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!