Iovine nem tervez lelépni

Jimmy Iovine a pletykák ellenére az Apple-nél szeretné folytatni karrierjét.

Múlt héten azt csiripelték a madárkák, hogy Jimmy Iovine idén ősszel dobbantani fog az Apple-től.

Tegnapelőtt ezt megcáfolta Iovine, amikor is interjút adott a Variety magazinnak a Grammy Museum-ban.

Majdnem 65 vagyok és az Apple-nél dolgozom 4 éve, közben 2,5 év alatt az Apple Music 30 millió előfizetőt szerzett és a Beats is folytatta sikeres útját. De még sok minden van, amit szeretnék megcsinálni. Elkötelezett vagyok Eddy, Tim és az Apple felé és megteszem, amit kérnek tőle, hogy segítsek ahol és ahogy csak tudok. Ezt komolyan gondolom. Benne vagyok a bandában.

Az Iovine lelépéséről szóló pletykákban az is megemlítésre kerül, hogy idén augusztusban kapja meg a Beats vásárlásakor beígért Apple részvények hátralevő részét. Az interjúban ezért kénytelen volt kitérni erre is.

A lényeg az, hogy én hűséges vagyok az Apple-nél lévő srácokhoz. Szeretem az Apple-t és nagyon szeretem a zenészeket. Ezért zavartak ezek a cikkek: semmi közük nem volt a valósághoz. Úgy tűnt belőlük, mintha a pénz motiválna engem.

Iovine megerősítette azért, hogy tényleg augusztusban fogja megkapni a részvények teljes részét, de ez őt nem érdekli annyira.

Kora kapcsán kitért azért rá, hogy idővel le fog lassítani, de ezt még nem tartja közelinek. Legfőképp azért sem, mert a nyugdíj előtt még rendbe akarja rakni a zene streaming szolgáltatást.

Mindenki úgy beszél róla, mintha egy aranybánya lenne, de a növekedés fenntartásához a streaminget érdekesebbé kell tenni.

Szóval Iovine-nak még vannak tervei az Apple-lel. Mindenki megnyugodhat?

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!