Igyunk a nem sikerült leszokásokra!

Ming-Chi Kuo, a KGI Securities korábbi elemzője megpróbált leállni az Apple hírek és pletykák szolgáltatásával, de egyszerűen nem ment neki és új munkahelyén, a TF International Securities-nél is kibújt nála a szög a zsákból: az új iPhone családról kezdett beszélni.

Az már szinte tiszta sor, hogy idén 3 új iPhone lesz ősszel: egy 6,1 colos LCD kijelzős belépőmodell (talán iPhone 9?), egy 5,8 colos OLED kijelzős iPhone X utód (talán iPhone X-2?) és egy gigászi 6,5 colos nagy testvér (talán iPhone X Plus?).

Kuo szerint az árazás valahogy így fog alakulni idén:

  • 6,1 colos LCD modell: 700-800 dollár közt
  • 5,8 colos OLED modell: 800-900 dollár közt
  • 6,5 colos OLED modell: 900-1000 dollár közt

Ami ebben a furcsa, hogy jelenleg a középső lehetőséget árulja az Apple a harmadik lehetőségnél magasabb áron. Kuo azonban védeni tudja ezt. Úgy véli, hogy az Apple több szempontot is figyelembe véve árat fog csökkenteni idén az iPhone-on.

  • az Apple fél a negatív megítéléstől, amit a magasabb ár okozhat
  • a gyártási technológiák sokat javultak és olcsóbbak lettek az alkatrészek
  • a több Face ID eszköz jót tenne az Apple ökoszisztémájának

Kuo végül arról is beszélt, hogy szerinte minden új iPhone szeptemberben fog elrajtolni, nem lesz idén csúszás a telefonokban.

Szóval azt hittük áprilisban, hogy Kuo dobbantott, de csak nem sikerült tőle megszabadulnunk. Mi a véleményed visszatérése utáni első pletykájáról?

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!