Így fog kinézni a moduláris Mac Pro?

Az Apple vezetősége múlt héten bejelentette, hogy a cég egy új Mac Pro-n dolgozik, mely hogy lehetővé tegye az alkatrészek egyszerűbb cseréjét, egy megújult, moduláris dizájnt kap.

Mivel több mint egy év múlva kerül csak piacra, a gép külső megjelenéséről sajnos csak találgatások vannak. A CURVED/labs grafikusai megálmodtak egy dizájnt, ami könnyen fejleszthető, két videokártya-foglalattal rendelkezik, és egyszerűen hozzáférhető szekciókkal a processzor, a RAM és a háttértár számára.

A Curved által elképzelt Mac Pro teteje lyukacsos, hogy ne melegedjen túl, emellett ujjlenyomat-olvasó, Touch Bar, USB-C, USB-A és HDMI port is van rajta, mikrofon- és hangszórókimenettel kiegészítve.

Az Mac Pro-n kívül a megújult, ultra vékony Apple Cinema Display kijelzőről is született elképzelése a Curved-nek az iMac-éhez hasonló állvánnyal és USB-C porttal a hátulján.

Ezek természetesen csak előzetes spekulációk, de az összes tulajdonságot megjelenítik, amivel az Apple vezetősége szerint az új Mac Pro rendelkezni fog. Mindenképp csúcskategóriás, nagy kapacitású gép lesz rendszeres fejlesztésekkel, hogy az Apple profi felhasználóinak igényeit kielégítse.

Mivel az Apple teljesen újragondolja a Mac Pro-t, valószínű, hogy 2019 előtt nem számíthatunk rá. Cserébe egy elszánt szakértő csapat dolgozik rajta, hogy a legigényesebb felhasználók is elégedettek legyenek vele.

2 hozzászólás
rdaneelolivaw
2017. 04. 13. @ 16:02

Így BIZTOSAN nem fog kinézni.

bolinas
2017. 04. 18. @ 10:43
bolinas képe

Borzalom! De legalább láthatjuk, hogy milyen nem lesz biztosan...

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!