Hamarosan Facebook Messengeren is lesznek reakciók

A Facebook megirigyelte az Apple ötletét.

Az Apple az iOS 10-ben rengeteg energiát fektetett az Üzenetek alkalmazás átalakításába, mely korábban csak egy egyszerű üzenetküldő alkalmazás volt. Az Apple azonban tavaly ősszel felturbózta az alkalmazást matricákkal, Digital Touch-csal, kézírásos üzenetekkel és reakciókkal.

Az iOS 10 Üzenetek alkalmazásának reakciói

Az első hárommal Üzenetek alkalmazás és az iMessage szolgáltatás igazán felnőtté vált és méltó kihívója lett a Facebook Messengernek, a Snapchatnek és a többi üzenetküldőnek.

A reakciók pedig egy olyan újítás volt az Üzenetekben, ami a rivális azonnali üzenetküldő szolgáltatásoknál sem volt jelen. Egészen eddig.

A Facebook ugyanis úgy döntött, hogy átemeli ezt a funkciót a Messengerbe.

Jelenleg az üzenet-reakciók csak a webről érhetőek el a felhasználók egy kis részénél, de amennyiben a felhasználói bázis megkedveli az újítást, a Facebook mindenki számára elérhetővé teszi azokat.

A reakciók nagyon hasonlítanak a hírfolyamban feltűnő reakciókhoz, de itt van “nem tetszik” lehetőség is.

A Facebook szóvivője elmondta véleményét az újításról a TechCrunch-nak:

Folyamatosan törekszünk arra, hogy a Messenger szórakoztatóbbá és hasznosabbá váljon. Ez egy kicsi teszt, ahol lehetővé tesszük a felhasználóinknak, hogy egy emojival kifejezzék érzéseiket egy üzenettel kapcsolatban. Ez azt jelenti, hogy nem mindenki fér hozzá jelenleg, de ha a felhasználóink használni fogják, a Messenger reakciók minden felhasználónkhoz eljutnak majd.

Te örülnél, ha a Facebook Messenger is bővülne reakciókkal?

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!