Gyanús, hogy mégis lesz új iPhone SE

Lehetséges, hogy az Apple mégis frissíteni fogja a 2016-ban kiadott különleges kiadást.

Az EEC (Eurasian Economic Commission – Eurázsiai Gazdasági Bizottság) bejegyzését múlt héten vette észre a francia Consomac és ha minden igaz az orosz nyelvű bejegyzés több új iPhone-ról árulkodik.

A telefonok iOS 11-et futtatnak és modell számuk: A1920, A1921, A1984, A2097, A2098, A2099, A2101, A2103, A2104, A2105 és A2106. Ezen számok egyike sem felel meg jelenlegi iPhone-nak.

Érdemes lehet figyelni az EEC bejegyzéseit, az új iPadről például már februárban tudhattuk, hogy létezik a bizottságnak köszönhetően.

Emellett a hír mellett már a japán Mac Otakara pletykája is hihetőbben hangzik, akik a múlt héten Hong Kongban tartott Global Sources Mobile Electronics kiállításon telefontok gyártóktól hallották, hogy érkezik az új iPhone SE.

A tokgyártók szerint a telefon fizikai kiterjedése és formavilága továbbra is változatlan marad, egyetlen külső eltérést a fülhallgató csatlakozó eltűnése jelenti majd.

Ha az Apple követi az eddigi trendeket, akkor idén szeptemberben befejezik az iPhone 6s árusítását és ha emellé az SE-ről leveszik a 3,5 mm-es jack csatlakozót, akkor teljesen jack-mentes lesz a cég iPhone palettája.

A kiállításon hallottak szerint az új telefonban egy A10 Fusion csip is helyet kap majd, ami az iPhone 7-ből ismert, valamint az is elképzelhető, hogy a telefon üveg hátlapot kap a vezeték nélküli töltőállomások támogatása érdekében.

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!