Fagypont közelében rosszalkodik az iPhone X

Egyelőre még nem tudni, hogy milyen komoly a baj, de sokak iPhone X-e jobban szereti a meleget.

Redditen számoltak be először a jelenségről, miszerint az iPhone X kijelzője nem reagál hidegben. Nem vészesen hidegről van szó, hanem 0 és 10 Celsius közötti hőmérsékletekről.

Egyeseknél a telefon visszaállítása, vagy csupán annak lezárása és ismételt feloldása megoldja a problémát, amiből arra következtethetünk, hogy szoftveres a probléma és inkább a fényviszonyok megváltozásával van összefüggésben, mintsem a hőmérséklet csökkenésével.

Az Apple már tud a problémáról és cserélt már ki iPhone X-eket miatta, ami viszont a hardveres hiba felé billenti a mérleget, vagy legalábbis mindkettő felé.

Az Apple oldala szerint az iPhone X 0 és 35 fok közötti működésre lett tervezve, vagyis ha a probléma csak 0 fok alatt jelentkezik, akkor az Apple feltarthatja a kezét és mondhatja “Mi szóltunk!”. Ez persze valószínűleg nem kerülné el a botrányt, hiszen az eddigi iPhone-oknál is 0-35 volt megadva a cég oldalán.

Neked mekkora gond lenne, ha kiderülne, hogy az iPhone X télen nem használható a szabadban?

2 hozzászólás
A hun
2017. 11. 09. @ 12:37
A hun képe

...mivel nem Kongóban lakom, ezért elég nagy lenne a problémám...

PS: ...innen nézve úgy tűnik, hogy kezdenek előjönni a gyerekbetegségek, úgy hiszem 3 lépést hátrébb lépek inkább a rendelésemtől és hogy stílszerű legyek inkább jegelem, mint engem jegeljen...

- gondok vannak az oleofóg réteggel is, és egy valakinél légbuborék is van a képernyőn, ami nyomásra eltűnik, majd vissza-vissza tér úgy 10-15 perc múlva

Tigerclaw
2017. 11. 09. @ 13:38

Ha csak hidegben jön elő akkor az nem szoftveres gond. A takarózással csak magukból csinálnának hülyét, kibővítve a Samsungos bezzeg videókat egy újabb elemmel.

Egyébként jó lenne tudni, hogy a telefon is nulla fokos volt-e, tehát ténylegesen lehűlt-e olyan hidegre, vagy csak hideg volt kint, de a telefon mondjuk zsebből lett kivéve.

Ettől függetlenül az akkuidő és a használati komfort miatt az "okosabbja" télen belső zsebben hord minden telefont márkától és típustól függetlenül.

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!