Érkezik a javítás a hidegben rosszalkodó iPhone X-hez

Az Apple javítani fogja azt a hibát, ami megakadályozta az iPhone X kijelzőjét tökéletes működésében alacsony hőmérsékleten.

Tegnap írtunk róla, hogy az Apple legdrágább iPhone-ja, az iPhone X, elbizonytalanodik 10 fok alatt és néha furcsán reagál vagy egyáltalán nem reagál a kijelzője.

Az Apple a The Loop magazinnak elárulta, hogy szoftveres hibáról van szó és hamarosan kiadnak egy szoftverfrissítést, ami megoldja majd:

Tisztában vagyunk vele, hogy vannak esetek, amikor az iPhone X kijelzője ideiglenesen nem reagál az érintésre ha hirtelen negatív irányba változik a hőmérséklet. Ilyen esetekben pár másodperc után a kijelzőnek újra reagálnia kell. A hibát egy jövőbeli szoftverfrissítéssel fogjuk orvosolni.

Furcsának tűnhet, hogy egy ilyen hiba szoftveres jellegű is lehet, de elképzelhető, hogy az Apple nem jól kalibrálta az iPhone X kijelzőjének kapacitív érintésvezérlőjét.

Ez egy kínos hiba és sosem szabadott volna előfordulnia, ennek ellenére remélhetőleg nem marad velünk sokáig és 1-2 év múlva el is felejtjük, hogy ilyen ciki hibával adta ki az Apple a tizedik évfordulós telefonját.

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!