Előfizetéses TV alkalmazás?

Az Apple állítólag szeretné megoldani a TV problémát egyszer és mindenkorra.

Amikor az első Apple TV megjelent 2007-ben, az Apple-től arra számítottunk, hogy teljesen átalakítják a TV nézés világát. Aztán amikor 2010-ben megjelent a második generációs, ugyanezt hittük. Aztán még egyszer 2015-ben a negyedik generációs modell bemutatójakor és végül a TV alkalmazás bemutatásakor.

A Bloomberg információi szerint azonban az Apple megint megpróbálkozik a dologgal, ezúttal pedig az előfizetéses vonalon elindulva.

A lap úgy véli, hogy az Apple tovább bővítené jövőre a TV alkalmazást, hogy a tartalmak aggregálása mellett a tartalomszolgáltatók előfizetéseit is menedzselje egy átláthatóbb, egyszerűbb és olcsóbb módon.

Vagyis az Apple Music-hoz hasonlóan az Apple-nek fizetnénk és az Apple intézné el az HBO-val, Showtime-mal, Netflix-szel és a többiekkel a tartalmakat, ahogy azt a zenekiadókkal is teszik az Apple Music megjelenése óta.

Neked tetszene, ha a filmeket is úgy élvezhetnénk, mint a zenéket az Apple Music-on?

2 hozzászólás
Spajder
2018. 05. 11. @ 14:23
Spajder képe

Nekem speciel tetszene, de nem hinném, hogy az Apple-nek összejön. Az iPoddal letarolták a zenei piacot, a hardver értékesítése elképesztő zenei letöltést generált, de az Apple már akkor is elszúrta - szerintem - mert a könnyebb utat választotta. Esze ágában sem volt kockázati tőkét befektetni és "saját" kiadókat/zenészeket befuttatni, hanem egyszerűen tartalmat közvetített idővel horror áron.
A filmeknél ez már nem fog menni, mikor az említett HBO, Showtime, Netflix legnézettebb műsorai pont a saját gyártású filmjei és sorozatai, hülyék lennének ezeket az exkluzív tartalmakat (főleg aprópénzért) az Apple-lel megosztani.
Jó lenne, ha az Apple a harverek marginjának brutálisra feltornászása helyett inkább a valódi tartalmakra és annak szolgáltatására (beleértve a szoftvereket is) jobban odafigyelne, nem pedig a brutális pénzmagon ücsörögne, mert ezzel előbb vagy utóbb rendesen átcsúszik a fejőstehén kategóriából, a döglött kutya csoportba.

visva
2018. 05. 13. @ 22:27
visva képe

1000%-ban egyet értek! ..ki fog pukkadni... nekem már megint alaplapcserém volt a majdnem 1éves MBP-ban (ez az 5-ik összesen).....

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!