Csúfot űz az iPhone-ból a Samsung új reklámja

Az iPhone X hivatalos megjelenése után a Samsung egy újabb Galaxy S8 reklámmal állt elő. A rövid klip az iPhone földbe döngölésével hivatott megnyerni közönségét.

A reklám a „Nőj fel, válts Galaxy-ra” címet kapta, és sorra veszi az eddig megjelent Apple telefonokat, végigkísérve és nyíltan gúnyolva azok fejlődéstörténetét. Az iPhone 3GS kevés tárhelye miatt kapott kritikát, az 5S pedig azért, mert nem támogatja az érintőceruzát. A 2015-ös bevágásban esőben ácsorgó embereket láthatunk, akik feltételezhetően a 6s-ért állnak sorba.

A 2016-os jelenetben a Samsung vízállóságával büszkélkednek, holott az iPhone 7 már bizonyított ezen a téren.

Természetesen előkerült a jack csatlakozó hiánya is az iPhone 7 esetében, ahogy az is, hogy nem támogatja a Qi vezeték nélküli töltést, és szenvedni kell a fityegő adapterkábelekkel.

A reklámfilm végére a frusztrált Apple felhasználó végül lecseréli telefonját egy Galaxy S8-ra, majd elsétál egy iPhone X-ért kígyózó sor mellett. Adtak a részletekre, az egyik sorban álló férfinak ugyanis az iPhone X belógó szenzorházát utánzó frizurája van, és ő sem tűnik túl boldognak.

A Samsung persze sosem rejtette véka alá az Apple-lel való rivalizálását, múlt hónapban például egy OLED kijelzőre hangsúlyozott reklámot adtad ki, egészen véletlenül ugyanazon a napon, mikor az iPhone X előrendelése megkezdődött.

Az iPhone 6 megjelenése előtt külön kihangsúlyozták, hogy nem az Apple fejéből pattant ki a nagykijelzős telefon ötlete, és megkritizálták az akkumulátor élettartamát is.

Vajon hány embert fog meggyőzni a Samsung térítő kampánya? Nézd meg, és döntsd el, köztük vagy-e.

6 hozzászólás
A hun
2017. 11. 06. @ 11:22
A hun képe

...valamikor volt az alma és a PC párharca...

PS: ...most meg ez van, alma és samu, csak azt felejtik el, hogy nem az ő fejükből pattant ki a nyomógomb nélküli telefon, de még a nyomógombos sem...

- más farvizén meg nem akkora dicsőség az evickélés, szerintem érzik ezt ők is, mert a kínai ctrl + copy (paste) cégek erősen ott vannak a sarkukban, és őket sem izgatja ki mit talált fel, ilyen az amikor visszanyal a fagyi

Ami pedig a X -es képernyőjét illeti, tényleg nagyon szép, és ha melléteszed a Samut, akkor pedig nyilvánvaló is.

Rotstewart
2017. 11. 06. @ 16:35
Rotstewart képe

persze alapvetően az android egy gány, azzal kéne büszkélkedni... de az nem megy... világ legtutibb technikáját is felesleges összerakni rendes Os nélkül, de még attól is messze van a samu... még egy felrobbanó s7-est is érdemes lett volna betenni, de különben a samu mellett még jónéhány androidos versenyző van az iphone-nal szemben... úgyhogy inkább azon kéne elgondolkodni, hogy ott mért áll sor, itt meg mért nem...

ollochances
2017. 11. 06. @ 17:10

Nekem is az jutott eszembe először, hogy ez így elég nagy öngól, ahogy az emberek sorban állnak az "almafa" előtt. Szánalmasak a Samsung marketingesei, meg sajnos a mérnökei is.

G.Jácint
2017. 11. 06. @ 18:29

Hát pont a samu veri a nyálát. A világ legfosabb szutyka.

Hijaszu
2017. 11. 08. @ 08:19

Az ilyen reklámoknál mindig eszembe jut, arról vajon közben tájékoztatták a vevőket, hogy a note szeretett kigyulladni. Mert ha nem, akkor nem a másikat kéne fikázni, hanem nekiállni telefont tervezni vagy kussolni.

TM@ci
2017. 11. 09. @ 09:05
TM@ci képe

Engem meggyözött! :D Igaz nem most, hanem már akkor, amikor elöször olvastam, hogy a 600 (?) USD-s Iphone 1 átlagéletkora 1,5 év. Akkor döntöttem el, hogy iPhonet az életben nem fogok venni. Akkor már érdemesebb helyben felgyújtani egy köteg dollárt.

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!