Az iPhone X kamerája a legjobb!

A Consumer Reports szerint az Apple nagyot alakított az iPhone X-zel.

Múlt héten elszomorodtunk, hogy a DxO szerint a Samsung Galaxy S9 Plus kamerája jobb, mint a 10. évfordulós iPhone-é, de szerencsére továbbra is van olyan teszt, ahol az Apple nyer.

Persze emögött valószínűleg az is áll, hogy a Consumer Reports még nem tesztelte a Samsung legújabb telefonját, de amíg ez így van, addig ranglistájuk így áll:

  1. Apple iPhone X
  2. Apple iPhone 8
  3. Apple iPhone 8 Plus
  4. Samsung Galaxy S8+
  5. Apple iPhone 7
  6. Apple iPhone 6s Plus
  7. Samsung Galaxy S8
  8. Samsung Galaxy Note8
  9. Apple iPhone 7 Plus
  10. Samsung Galaxy S8 Active

Kicsit érthetetlen, hogy a Plus modelleket megelőzik a sima modellek az iPhone 7 és 8 esetén a listában, de minden bizonnyal okkal állította össze ezt a top 10-es listát a CR.

Érdemes lesz visszatérni majd erre a listára, ha megvizsgálják a Samsung legújabb telefonját is.

1 hozzászólás
solnay
2018. 03. 06. @ 08:09

Ne haragudjatok, tényleg nem stílusom és tisztem más munkáját pocskondiázni, de ez a régi, patinás oldal már egyre vállalhatatlanabb. Nagyon régóta fent vagyok, de lassan, ha így folytatjátok, nem marad olvasótok.
Az ilyen és ehhez fogható cikkek színvonaltalanok és ebből következőleg tökéletesen feleslegesek is. Kitesztek egy olyan tesztet, amit még hónapokkal ezelőtt készítettek, hogy egy, az oldal szempontjából tematikus címet írhassatok (Az iPhone X kamerája a legjobb!) a tetejére, amikor már érvénytelen a szöveg tartalma, ráadásul úgy is tűnik, hogy ezt még tudjátok is... Ennek mi értelme van?!
Lentebb egy másik cikk pedig így indul:
"Az első összehasonlítások alapján a Samsung Galaxy S9 egy nagyjából használható telefonnak tűnik."
Én iPhone-t használok kezdettől fogva, de ilyen marhaságot nem írnék le! "...nagyjából használható"?! A fél világ használja majd, iszonyú erős kamerája van, jobb kijelzője, etc. Ez azért nem a "nagyjából"-kategória...!
A BeszéljükMac a legrégebbi tematikus oldal, de ha megnézitek, ma már alig van hozzászólás a cikkekhez (régen 5-10 minimum volt), mert 10 cikkből kb. 7 egyszerűen baromság vagy hatásvadász, de leginkább semmitmondó.
Tényleg nem cél, hogy olvassanak benneteket? Nem lehetne visszaépíteni a régi színvonalat, ahol még a magyar Apple-közösség régi tagjai is megosztották tapasztalataikat, hozzászóltak a cikkekhez, etc. Ez az oldal tényleg a mai Apple gagyisodásának tükörképe óhajt lenni?

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!