Az iPhone tulajdonodok 92%-a hű marad az almához

A Morgan Stanley adatai szerint az Apple rendelkezik a leghűségesebb felhasználókkal az okostelefonok piacán.

A felmérést 2017 áprilisában végezték az Egyesült Államokban, és 1000 olyan nagykorú okostelefon felhasználó vett részt benne, aki az elkövetkezendő 12 hónapon belül le szeretné cserélni készülékét.

Az iPhone tulajdonosok közül a megkérdezettek 92%-a válaszolta azt, hogy újra iPhone-t tervez vásárolni. A tavalyi mérés csak 86%-ot eredményezett, 2015 szeptemberében pedig az iPhone 6 megjelenése miatt ez a szám 93%-ra nőtt, ami az eddig mért legmagasabb értéknek számít.

Katy Huberty, a Morgan Stanley elemzője megosztotta kutatási eredményeit, melyekből kiderül, hogy az Apple magasan vezet vásárlói hűség terén. Második helyen a Samsung áll 77%-kal, utána az LG követi 59%-kal, majd a Motorola következik (56%) és végül a Nokia (42%) zárja a listát.

A Morgan Stanley a 2018-as pénzügyi év sikereiben bízva 161-ről 177 dollárra emelte az Apple részvényeinek célárát. Annak ellenére, hogy számos jelentés szerint több hónapot kell majd várni az iPhone 8 nagy mennyiségű gyártására, egyelőre elegendőnek tűnik a szállítmány. Még OLED kijelzőkben sem szenvednek hiányt, pedig az adta eddig a legnagyobb okot az aggodalomra.

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!