Apple Watch Series 4 apróságok

A bemutatón sok dolgot kihagy az Apple, ezért az esemény utáni napokban és hetekben sok érdekesség derül ki még a termékekkel kapcsolatban.

Most nézzük meg, hogy mit nem mondott el eddig az Apple az Apple Watch Series 4 kapcsán!

Az új számlapok valódi videók

A CoolHunting hozta le a hírt, miszerint a watchOS 5 négy új számlapja, a víz, tűz, folyékony fém és gőz nem számítógéppel generált animáció, hanem valódi videó. Az Apple tényleg felgyújtott dolgokat, hogy az Apple Watch Series 4 számlapja menő legyen. (A számlapok a korábbi órákra is elérhetőek, de ott közel se mutatnak olyan jól.)

Az Apple felhasználói felületért felelős csapatának elnöke, Alan Dye így nyilatkozott erről:

Valószínűleg digitálisan is megcsinálhattuk volna, de inkább igazából felvettük egy stúdióban. Ami igazából a legjobb számomra ebben, hogy teljesen bemutatja, hogy hogy működik a dizájn csapatunk. Vannak persze rendezők, színszakértők és grafikusok, de emellett modell készítők is, akik segítettek nekünk a felgyújtásra szánt struktúrák elkészítésében.

Siri hanghulláma követi a hangod

watchOS 4 óta az Apple Watch-on egy hangullám animáció jelenik meg Siri megjelenítésekor. Ez a hanghullám azonban a Series 4 előtti órákon csak egy kamu hanghullám, az új óra pedig egy a valós hanghullám alapján animált hullámot jelenít meg.

Sajnos a diktálási képernyőn továbbra is csak egy ismétlődő animáció van a hanghullám helyén. Talán majd a Series 5-tel ez változik.

Apple Watch reklám

Az Apple Watch kapott egy új reklámot az Apple-től, melynek címe “Jobb te” és bemutatja, hogy az óra hogyan motiválhat, hogy többet mozogj:

Az esésfigyelés alapból ki van kapcsolva

Az Apple Watch Series 4 egyik nagy újítása, hogy képes felismerni, hogy elestél-e.

Ez a funkció azonban alapértelmezésben 65 éves kor alatt ki van kapcsolva az órán, az Apple Watch alkalmazásban az Általános → Vészhelyzet – SOS alatt tudod bekapcsolni az iPhone-odon, ha mégis szükséged lenne rá.

Te tervezel venni Apple Watch Series 4-et?

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!