Apple Music: 40 millió felhasználó, új vezető és iTunes temetés

Újabb mérföldkövet ért el az Apple és emellett változások történnek az Apple Music csapatában.

Eddy Cue, az Apple internetes szolgáltatásainak vezetője a Variety magazinnak küldött levelében felfedte, hogy az Apple Music előfizetőinek száma megütötte a 40 milliót.

Az Apple Music ráadásul 115 országból működik, úgyhogy az Apple-nek bőven volt honnan összeszednie ezt a rengeteg felhasználót.

Ez is egy szép eredmény (főleg a februári 36 millióhoz képest), de közel sem ez Cue nyilatkozatának a legfontosabb része, hanem az, hogy az Apple Music csapatának élére az Apple Oliver Schussert nevezte ki.

Schusser korábban az Apple Music nemzetközi tartalmaiért felelős csapatának alelnöke volt. Azt is csiripelik a madarak, hogy az egész Shazam felvásárlás is Schusser személye miatt haladt olyan fényesen.

A Digital Music News információi szerint az Apple 2019 március 31-én leállítaná az iTunes Store zeneáruházat, hogy így az Apple teljesen az Apple Music-ra tudjon koncentrálni.

Az iTunes Store vége állítólag nem jelentené a megvásárolt tartalmak végét is, azokat az Apple továbbra is letölthetőként biztosítaná.

Szerinted is itt lesz jövő őszre az iTunes Store nélküli iPhone?

1 hozzászólás
Jipsz Gakab
2018. 04. 13. @ 12:15

40millió azoknak a száma akik elfelejtették a 3.hónap után lemondani..szerintem.
1 hónapig bírtam "használni" most, hogy nem újítottam meg, még azokat a zenéket se engedi lejátszani amiket megvásároltam..
Spotify-hoz hasonlítani se lehet, ahol tényleg új zenéket dobott be. ((hiába x-eltem be a témaköröket..))

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!