szerző: alfabazsi | 2015 március 30. @ 11:43

iPhone 4/4s bekapcsoló gomb javítás 3990Ft-ért 1óra alatt 6 hónap garanciával!

Meghosszabbítottuk múlt héten meghirdetett akciónkat! A tavaszi szerviz árak lecsökkentése után se hagyjuk abba rendszeres heti árengedményeinket! Ezen a héten is egy olyan problémával foglalkozunk, ami már rég volt terítéken, és nagyon sok iPhone 4/4s…

Belépés
felhasználó:
jelszó (SOS):
jegyezd meg!

Állvány beépítve

7 hozzászólás

A PatenlyApple új Apple szabványkérelemre hívta fel a figyelmet, ami egy Apple kijelző vagy iPad beépített kis állvánnyal, "kitámasztóval". Úgy tűnik ez az újdonság monitorokhoz és iPadhez is jó lehet sőt még 90 fokban is el tudja forgatni az eszközt, így fekvő és álló helyzetben is használható..Független gyártók által készített néhány iPad tok most is kínál megoldást, de milyen jó volna, ha ez gyárilag be lenne építve, mindig kéznél volna ha mondjuk épp videót akarsz nézni.


Ezt gondolták mások

Oldalak száma: 1
idevman képe
idevman
mondta:
#1 - 2011. február 04. @ 15:21

Furcsa. Ettol vastagabb es nehezebb lesz ami nem elony egy hordozhato eszkoz eseten.

Exit képe
Exit
mondta:
#2 - 2011. február 04. @ 15:22

Baromi csúnya lenne így! Ezt tuti nem rakják bele! Az Apple sok esetben a design-ra megy nem a használhatóságra! Lásd iPhone 1 gomb, pedig a tervezők többet akartak és tényleg praktikusabb lenne orral való kesztyűs felvétel helyett. De győzött a design! És én is inkább felveszem orral, de tetszen a kütyü!
Valamint ilyen szabadalmi kérelmekkel kicsit megvezetik és összezavarják a konkurenciákat, így azok nem tudják mi fele evez az Apple.

JarodFree képe
JarodFree
mondta:
#3 - 2011. február 04. @ 16:20

Az egy gomb nem feltétlenül rossz. Egy Android telónál se nagyon úszod meg a képernyő tapogatást attól, hogy 5 gomb van elől. Előre, hátra tudsz lépni, de ha bármit ki kell választanod, már touching.

unregistered képe
unregistered
mondta:
#4 - 2011. február 04. @ 16:29

Exit: mondjuk hogy egy gomb van az nem gond mert ha bejövő hívásod van akkor mondjuk 1 hosszú lenyomásnál elutasítja kettő rövid lenyomásra meg felveszi... ez csak akarás kérdése, ezért vagyok kíváncsi miért nem teszik bele... ha már a fülhallgató kezelőjén is lehet nyomkodni 4-szer, 5-ször...

@ndrás képe
@ndrás
mondta:
#5 - 2011. február 04. @ 17:05

szerintem meg pont az apple az, aki ezt a beépített lábat meg tudja szépre & praktikusra csinálni. sz.tem jó vóna.

trumi
mondta:
#6 - 2011. február 05. @ 02:36

Igen, a szabadalmi leírásban szereplő ábra csak vázlat, nem látványterv. Ezt nagyon szépre és praktikusra is meg lehet csinálni, pláne az új nemtommilyen 2,5x titán-ötvözettel.

Juanito képe
Juanito
mondta:
#7 - 2011. február 05. @ 05:58

Abszolút kibic vagyok ebben a témában, de szerintem nagyon jó ötlet lenne! (és ha vki, akkor az Apple tuti nem rakja bele, ha csúnya és/vagy nehezebb lenne tőle... az tuti :P )

Oldalak száma: 1

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!

Felhasználónév
Jelszó
Megjegyezzem?
Lásson mindenki?
 
Kiemelt hirdetések
Hírek kategóriánként
Friss hírek
Új hozzászólások
Legtöbb hozzászólás
Népszerű hírek (újak)