Állvány beépítve

A PatenlyApple új Apple szabványkérelemre hívta fel a figyelmet, ami egy Apple kijelző vagy iPad beépített kis állvánnyal, "kitámasztóval". Úgy tűnik ez az újdonság monitorokhoz és iPadhez is jó lehet sőt még 90 fokban is el tudja forgatni az eszközt, így fekvő és álló helyzetben is használható..Független gyártók által készített néhány iPad tok most is kínál megoldást, de milyen jó volna, ha ez gyárilag be lenne építve, mindig kéznél volna ha mondjuk épp videót akarsz nézni.


7 hozzászólás
idevman
2011. 02. 04. @ 14:21
idevman képe

Furcsa. Ettol vastagabb es nehezebb lesz ami nem elony egy hordozhato eszkoz eseten.

Exit
2011. 02. 04. @ 14:22
Exit képe

Baromi csúnya lenne így! Ezt tuti nem rakják bele! Az Apple sok esetben a design-ra megy nem a használhatóságra! Lásd iPhone 1 gomb, pedig a tervezõk többet akartak és tényleg praktikusabb lenne orral való kesztyûs felvétel helyett. De gyõzött a design! És én is inkább felveszem orral, de tetszen a kütyü!
Valamint ilyen szabadalmi kérelmekkel kicsit megvezetik és összezavarják a konkurenciákat, így azok nem tudják mi fele evez az Apple.

JarodFree
2011. 02. 04. @ 15:20
JarodFree képe

Az egy gomb nem feltétlenül rossz. Egy Android telónál se nagyon úszod meg a képernyõ tapogatást attól, hogy 5 gomb van elõl. Elõre, hátra tudsz lépni, de ha bármit ki kell választanod, már touching.

unregistered
2011. 02. 04. @ 15:29
unregistered képe

Exit: mondjuk hogy egy gomb van az nem gond mert ha bejövõ hívásod van akkor mondjuk 1 hosszú lenyomásnál elutasítja kettõ rövid lenyomásra meg felveszi... ez csak akarás kérdése, ezért vagyok kíváncsi miért nem teszik bele... ha már a fülhallgató kezelõjén is lehet nyomkodni 4-szer, 5-ször...

@ndrás
2011. 02. 04. @ 16:05
@ndrás képe

szerintem meg pont az apple az, aki ezt a beépített lábat meg tudja szépre & praktikusra csinálni. sz.tem jó vóna.

trumi
2011. 02. 05. @ 01:36

Igen, a szabadalmi leírásban szereplõ ábra csak vázlat, nem látványterv. Ezt nagyon szépre és praktikusra is meg lehet csinálni, pláne az új nemtommilyen 2,5x titán-ötvözettel.

Juanito
2011. 02. 05. @ 04:58
Juanito képe

Abszolút kibic vagyok ebben a témában, de szerintem nagyon jó ötlet lenne! (és ha vki, akkor az Apple tuti nem rakja bele, ha csúnya és/vagy nehezebb lenne tõle... az tuti :P )

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!