A Microsoft szerint, ne használj Internet Explorer-t

Nyissátok meg a Google oldalát, gépeljétek be a következő kifejezést "msn explorer mac" és tekintsétek meg a második találatot.

Az MSN.com oldalon, Safariban megtekintve semmiféle különleges dolog nem tűnik fel. Azonban Mac-es IE alól az MSN.com oldalán a következő felirat jelenik meg:

"Why does MSN look like this? Your browser cannot find our style and presentation information and as a result may not display the page properly. You are welcome to use the page as is, or upgrade your browser to its latest version which may address the problem. If you are using Microsoft Internet Explorer, go to the Microsoft Internet Explorer website to install the latest version. If you are using another browser, see the provider's website for more information. If you are using Internet Explorer for Mac, we recommend that you use another browser to have an optimal experience on MSN."

Röviden, a Microsoft saját maga buzdítja a Mac-es Internet Explorer felhasználókat más böngészők használatára. Érdekes.

Forrás: News.com cikke
6 hozzászólás
Macc
2005. 11. 24. @ 16:07
Macc képe

Ebben semmi meglepo sincs, mivel evekkel ezelott befejezte a Mac-es IE fejleszteset.

Tomacher
2005. 11. 24. @ 17:08

én a windows felhasználókat is erre biztatom nap, mint nap :-)

Handras
2005. 11. 24. @ 21:19
Handras képe

Nezegettem az XMS statjat, 56% windowsos user nezi az oldalunkat, mindossze 16% IE. Persze ez nem reprezentativ szam, mert valszeg switchelni vagyok nezik az oldalunkat, viszont en orulok neki, hogy szep lassan egyre tobb ember felismeri, hogy nem minden ugy van ahogyan azt a Microsoft elkepzeli..

dboxy
2005. 11. 24. @ 22:07

végre megtanulták az önkritika fogalmát..

iJoe
2005. 11. 25. @ 02:39
iJoe képe

Nem hiszem, hogy ez önkritika lenne. Egyszerûen arról van szó, hogy nem fejlesztik. Ha fejlesztenék, és gagyi lenne, nem írnák ki a lapra, hogy nézd másik böngészõvel, hidd el!

BaLL
2005. 11. 25. @ 02:54
BaLL képe

engem se kell 2x kerni (:

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!