4 pletyka egy csomagban: iPhone SE 2 és 6,1 colos iPhone

Az idei iPhone-ok közül az iPhone X-2 és az iPhone X Plus nem rejteget túl sok érdekességet, de az iPhone SE utódja és a rejtélyes 6,1 colos iPhone kapcsán van mit elmélkedni.

Haladjunk méretben, nézzük meg, hogy mit tudunk az iPhone SE 2-ről!

A MacRumors megszerezte az Olixar tokkészítő render képeit, amiken egy széltől szélig érő kijelzős iPhone SE látható.

Ez a telefon az iPhone X és az iPhone SE szerelemgyereke… de semmiképp se gondoljuk, hogy iPhone SE X lenne a neve ;-)

Az Olixar állítólag megbízható kínai forrásokból jutott hozzá az új iPhone SE méreteihez, melyek alapján az új telefon egy kicsit kisebb lesz, mint a jelenlegi iPhone SE, így megtartva az egy kézzel használhatóság lehetőségét.

Emellett a japán Mac Otakara oldal is írt az iPhone SE 2 kapcsán és szerintük még nem kezdődött el a telefon gyártása.

A gyártás szerintük azért késik, mert az Apple még nem döntötte el, hogy a fenti csili-vili iPhone X inspirált változatot adják-e ki vagy a jelenlegi iPhone SE-re hajazó változatot, csak üveg hátlappal a vezeték nélküli töltés miatt.

Ez utóbbit tartja valószínűnek Benjamin Geskin is:

A 6,1 colos iPhone kapcsán a kijelző jut eszünkbe először, hiszen eddig csak annyit tudunk, hogy LCD lesz, nem pedig OLED.

A Patently Apple vette észre, hogy a BusinessKorea azt írta, az Apple új 6,1 colos telefonjának kijelzője MLCD+ lesz, mint az LG új G7 ThinQ telefonjának.

Az MLCD+ kijelzők jobb fényerőre képesek kevesebb energia felhasználása mellett, mint az Apple által jelenleg használt IPS LCD panelek, ezért logikus átmeneti lépcsők lehetnek az OLED-ig.

Az MLCD+ kijelzők ráadásul meg tudják jeleníteni az Apple által kedvelt DCI-P3 színskálát, így tényleg nincs olyan lehetőség, ami miatt nem felelne ez meg kedvenc cupertino-i cégünknek.

A 6,1 col viszont elég közel van az 5,8-hoz, így ez az olcsóbb iPhone egészen hasonlítana az iPhone X-hez. Hacsak nem váltana az Apple… SZÍNES házra!

A StreetInsider publikálta először a Rosenblatt elemzőjének, Jun Zhangnak pletykáját, miszerint az Apple új 6,1 colos telefonja (amire ő iPhone 8s-ként hivatkozik) több izgalmas színben is elérhető lesz, az iPhone 5c-hez hasonlóan.

Ha engem kérdeztek, az iPhone SE 2 és a 6,1 colos “olcsó” iPhone egy és ugyanaz a telefon és minden informátor félreértett valamit. Szerinted mi a helyzet az Apple háza táján? Vajon hány telefont mutatnak be idén ősszel?

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!