3 új iPhone érkezik 2018-ban

Az Apple-nek egészen bejött az OLED, ezért nagyot frissítenek jövőre.

Gyártósorokról kiszivárgott információk szerint az Apple 2019-re minden iPhone-ját OLED kijelzővel fogja ellátni.

Jövőre a két szélsőről is eltűnnének a keretek

Az OLED átállás fokozatosságára szükség is van a piaci állapotok miatt. Az Apple 60 millió iPhone 8 kijelzőt rendelt meg csak az idei évre, ha lehet hinni a pletykáknak és ennek a kétszeresét várják 2018-ban, mielőtt megtörténne a teljes átállás 2019-re.

Idén is 3 új modell érkezik, szóval az, hogy jövőre is ennyi érkezne, az egyáltalán nem meglepő. A pletykák szerint érkezik LCD kijelzővel egy iPhone 7s, egy iPhone 7s Plus és egy OLED kijelzős iPhone 8. Ha lehet hinni ennek a friss értesülésnek, az Apple jövőre mindhármat frissíti, az iPhone 7s és 7s Plus modelleket ráadásul OLED kijelzővel.

Erre a 3 modellre “iPhone 9” néven hivatkoznak és korábban már felmerült, hogy mik lesznek az új kijelzőméretek.

A 4,7 colos iPhone 7s-t állítólag egy 5,28 colos kijelzővel rendelkező telefon váltja, középső modell lesz az 5,8 colos kijelzős iPhone 8 utódja és az 5,5 colos iPhone 7s Plus-t leváltja majd egy 6,46 colos kijelzővel rendelkező góliát modell.

Jelenleg úgy tűnik, hogy ezt a sok OLED-et mind a Samsung fogja szolgáltatni az Apple számára, mert a többi kijelzőgyártó le van maradva. Az LG-re például 2019 elejéig kell várni, hogy olyan mennyiségben és minőségben gyárthasson, ami az Apple-nek megfelel.

Az iPhone 7s és 7s Plus LCD kijelzőjét egyébként az elemzés a JDI-hez és a Sharphoz köti, na nem mintha az igazán izgalmas lenne.

Te mit szólnál, ha jövőre 5,28, 5,8 és 6,46 colos iPhone-okat mutatna be az Apple?

1 hozzászólás
A hun
2017. 07. 07. @ 21:13
A hun képe

...a középsőről is eltűnhetne az a fenti fekete csík...
- ezeknek mániájuk a csíkozás

PS: ...nem láttak még tükör mögé rejtett kamerát...

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!