3 új iPad Pro érkezhet tavasszal

Úgy tűnik, hogy idén már nem kapunk új iPadeket, de a jövő év első felében annál többet!

A japán Mac Otakara információi szerint az Apple jövő tavasszal 3 új iPad Pro-t fog bemutatni: frissítik a 12,9 colos eredeti modellt, leváltják a 9,7 colost egy 10,1 colos változattal és megjelenik majd a 7,9 colos iPad Pro mini is.

A jelentés szerint az új 12,9 colos változat megkapja az idén bemutatott 9,7 colos változat True Tone kijelzőjét és 12 megapixeles hátlapi kameráját, valamint a True Tone kijelző-vakut is.

A 7,9 colos iPad Pro mini a jelenlegi iPad mini 4 helyére érkezik majd a kínálatba és mindent megkap, amit a nagyobb testvérei is (True Tone kijelző és kijelző-vaku, 12 megapixeles hátlapi kamera, 4 hangszóró).

A legérdekesebb azonban a középső modell körüli kavarás: az Apple a jelenlegi 9,7 colos Pro modell helyett egy 10,1 colos Pro-t ad ki és lesz egy új 9,7 colos belépő modell is, valószínűleg az iPad Air 2 helyére.

Nem most repült fel először a picivel nagyobb középső modell ötlete. Legutóbb augusztusban írtunk egy 10,5 colos iPad Pro-ról, bár akkor még a 7,9 colos modell halálhírével együtt számoltunk be róla.

Úgy tűnik, hogy az akkori pletyka egyik fele legalább téves. Legalábbis a frissebb pletyka szerint.

A legfontosabb azonban az, hogy ha minden igaz, az összes új iPad Pro modellen lesz majd 3,5 mm-es jack csatlakozó.

Szerinted mi értelme lenne egy új, 10,5 colos iPad Pro-nak?

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!