3 GB RAM-mal és gyorstöltésre képes Lightning csatlakozóval érkezik mindhárom új iPhone

Egy új elemzés szerint az Apple egységesíti a RAM mennyiségét az idei iPhone-okban és megtartja a jelenlegi töltőcsatlakozót, de bevezeti a gyorstöltést.

A Cowen and Company elemzője, Timothy Arcuri úgy véli, hogy idén minden új iPhone-ban 3 GB RAM lesz.

”Ha a memória és háttértár konfigurációkról beszélünk, mindhárom modellben valószínűleg 3 GB RAM lesz. A 4,7 és 5,5 colos modellek tárhelyopciói feltehetően változatlanok maradnak, mint a jelenlegi iPhone 7/7 Plus esetén (32/128/256 GB), míg az 5,8 colos modell csak 2 változatban lesz elérhető: 64 és 256 GB. Végül, az 5,8 colos modell lehetséges, hogy 2 akkumulátorral érkezik, ami kiterjesztett akkumulátor-üzemidőt jelentene.”

A plusz RAM nem lenne meglepő igazán, hisz az iPhone 7 Plus-ban jelenleg is 3 GB található, az ha az Apple elhozná a kisebb modellbe is, csak egységesítené a palettát.

Arcuri megerősítette a KGI elemzését is, miszerint az idei iPhone-ban továbbra is Lightning csatlakozó lesz.

A kábel másik vége azonban idén már USB-C lesz, hogy könnyedén csatlakoztatható legyen az új MacBook Pro-khoz, valamint az Apple végre bevezeti a gyorstöltést.

Így az Apple árulni fog táblagépeket Lightning csatlakozóval és 3,5 mm-es jack csatlakozóval, telefonokat Lightning csatlakozóval és jack nélkül, valamint laptopokat USB-C csatlakozóval és 3,5 mm-es jack csatlakozóval. Szuper!

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!