3 dolog miatt jó az iPhone X

Több online felmérés alapján úgy tűnik, hogy az iPhone X vásárlók 3 dolgot imádnak leginkább friss készülékükben.

Strategy Analytics több online bolt oldalának értékeléseit vizsgálta meg és ezek eredményeit összevonta, hogy egy jobb véleményt kapjon az iPhone X-ről.

Arra jutottak, hogy az iPhone X értékelése átlagosan 4,64 pont az 5-ből és a felhasználók 3 dolgot szeretnek leginkább a telefonban:

  • TrueDepth kamerát, mely lehetővé teszi a Face ID-t és az Anjimojikat
    Az Apple frissített TrueDepth előlapi kamerája új biztonsági és kiterjesztett valósággal kapcsolatos funkciókat tett lehetővé, mint a Face ID-t és az Animojikat. Az általános visszajelzés a Face ID-vel kapcsolatban kiugróan pozitív.
  • Az OLED kijelzőt, mely szebb és jobb akkumulátor-üzemidőt tesz lehetővé
    Az általános visszajelzés a kijelző és az akkumulátor kapcsán szintén pozitív. A visszajelzések 80%-a ezen alapfunkciókkal szemben pozitív volt, igaz a kamerát jobban szerették.
  • Az ökoszisztémát
    A márka méltányossága egy nagy része az iPhone X-nek. Egy bejáratott márka egy hűséges felhasználói bázissal, akik már eleve az Apple ökoszisztémájában vannak, a jövőben is meg fogják venni termékeit.

Végül össze is foglalták véleményüket a telefonról:

Az iPhone X javított közel az összes alapfunkción, ez lehet az oka annak, hogy az iPhone felhasználók nagyjából elégedettek a készülékkel. A frissített kamera kifejezetten kiemelkedő. Érdekes lesz figyelni, hogy a többi gyártó hogyan reagál az Apple ezen generációs iPhone-jának innovációira.

Szóval mondhatni, hogy az iPhone X egy sikertörténet, mellyel a legtöbben elégedettek.

6 hozzászólás
rockjano
2017. 12. 27. @ 13:01

Viszont úgy tűnik egyáltalán nem fogy annyira...lehet hogy most tényleg átléptek egy lélektani határt az árazással???

Persze tévedhetek...

Meg azért az Android fronton is vannak most bőven fejlesztések különösen kínából...

Rotstewart
2017. 12. 27. @ 19:26
Rotstewart képe

ez se volt egy okos dolog a 8-assal együtt kihozni... sőt teljes ostobaság. Aki tele van zsével mért venne 8-ast? aki meg nincs, mint a többség, mért cserélné le a 7-est? Ez egy totális öngól volt, de különben ez az androidos beszólás komolytalan, akinek egyszer iphone-ja volt, kurvára leszarja az androidos kínai dömpinget...

rockjano
2017. 12. 28. @ 00:24

Hááát ami a kínai dömpinget illeti... egy Xiaomi Mi mix 2-t elnézegetve az a dömping kezd piszok jó minőségű és nagyon kelletős lenni... és persze töredék áron... és még jó is (legalábbis a nagyobb nevektől csak jót kapsz a kisebb gyártók már necessebbek az kétségtelen).

Ugye tök jó ez az arcfelismerés tényleg szuper jó drágává is teszi a masinát mindez azért ugye mert hogy nem fér el rajta a szintén Apple által először használt ujjlenyomat leolvasó amit azóta sikeresen másolt le a kínai dömping (ma már tökéletesen működik a nevetséges árú telefonokban is). Persze a hátoldalán marhára elférne de akkor minek a drága arcfelismerés. Az Apple elvesz valami jól működő ma már olcsó dolgot azért hogy kiváltsa egy most még baromi drágával. Ami persze 1-2-3 éven belül benne lesz majd a kínai dömpingben is ugyanúgy. Addig az Apple kitalál valami új világmegváltó dolgot amit jól megfizettet a hűséges vásárlóival. A lényeg az hogy azért hogy a valóban legszuperebb technika legyen a kütyüdben azért fizessél 400 ezret mondjuk 70-80 helyett. tegye akinek van rá pénze csak úgytűnik azért még a lelkes támogatók is egy kicsit kevésbé lelkesek manapság...

Rotstewart
2017. 12. 30. @ 20:26
Rotstewart képe

erről beszélünk, hog a vas hiába mutatja az adatokat, az os az fos, és fél év múlva meg a kutyának se kell... hiába került töredékbe, egy SE-t sőt még 5s-t is jó áron el lehet adni... ez az, attól függetlenül a 8-ast egyszerre kihozni a tizessel, ez több mint butaság...

rockjano
2017. 12. 30. @ 21:47

Abszolult van piaca a használt kínai telóknak is menj fel a Jófogásra vagy akárhová...

Az Android nem fos ez nem ugyanaz mint a Win-MacOS (a Win se fos de azzal tényleg tömérdek gond van)

Sokkal szabadabb rendszer (pl. ha bűnös gondolataid támadnak és kéne néhány feltört szoft :-) ami amúgy egy vagyon volna az app store -ól) akkor általában simán megoldható...

opeter
2018. 01. 01. @ 14:12
opeter képe

Egyetértek, a Xiaomi, Huawei, stb. elég jó telcsiket nyomnak megfizethető áron az átlag keleti állampolgároknak is. Szóval pl. nekem.

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!