371 meghívót készített az Apple

Az Apple október 30-án bemutatja az új MacBookot, az új Mac minit és frissítik az iPad Pro családot is. Ez várható volt, az viszont teljesen meglepő, hogy 371 különböző meghívót készítettek az eseményhez!

2018 október 30-án az Apple médiaeseményt tart a Howard Gilman operaházban a brooklyn-i zeneakadémián helyi idő szerint reggel 10-kor (itt délután 4-kor).

Így néz ki egy meghívó. Mindegyiken ugyanaz a szöveg van, miszerint “Több is készül még”, de az almalogó sok variánsban tündököl.

Egészen pontosan 371 különböző változatban. És ez még közel sem biztos, hogy az összes.

Ilyet még sosem csinált az Apple, de valószínűleg ez azért történt, hogy még jobban felhívják a kreatív profik figyelmét az eseményre.

Nincs kizárva, hogy demózásra kerül az Adobe Photoshop iPades változata, mely valamikor jövőre érkezik. Ez pedig már akkora hír, ami megérhet 371 különböző meghívót.

5 hozzászólás
bkotsis
2018. 10. 21. @ 20:31
bkotsis képe

Erre cseszi el az idot az Apple... hogy legyen 371 kulonbozo logoja egy esemenyre, meg hogy minel tobb uj kaksis emoji keruljon az uj ios-be... ez a meno mostansag, a rendszerek stabilizalasa, esetleg uttoro dolgok bevezetese ma mar nem divat. :( csak ez...

evone
2018. 10. 22. @ 15:25

@bkotsis: b+, szerinted ezeket a grafikákat a programozók csinálják??? tényleg komolyan ezt gondolod?

bubor
2018. 10. 23. @ 20:09

@evone
Valoban nem, de elnezve kiadott kodokat, siman csinalhatjak grafikusok is, annyira amator problemak kerulnek elo kiadas utan.

bkotsis
2018. 10. 24. @ 21:20
bkotsis képe

@evone: senki nem mondta, hogy a programozok csinaljak, de amugy igen, ahogy bubor mondta, akar csinalhatnak ok is... annyit mondtam, hogy erre forditanak energiat, figyelmet, penzt inkabb, mint arra, hogy a programjaik, eszkozeik olyan hasznalhatoak legyenek, mint regen voltak.

P.S: informatikus vagyok, raadasul programozo is :D

rockjano
2018. 10. 28. @ 12:46

Na ez jó hír ami ebből a lényeg hogy lesz új MacMini... hátha végre összehoznak egy normális desktop gépet is.
Persze gondolom sokkal drágább lesz mint a korábbi de ha már nem laptop alkatrészekből farigcsálják össze azt a gépet ami nem mozdul el az asztalról esetleg akkor már jól járunk...

Ne adj isten lehet majd még RAM-ot is bővíteni benne, meg rájönnek hogy nem kell annak olyan kicsinek lennie... vagy álmodik a nyomor???

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!